17 de gener

OTRADANZA - ASUN NOALES / SUSANA GUERRERO Rito

Compra entrada

Compartir

Espectacle entre la dansa i les arts plàstiques on es parla de la condició humana i de les forces de la natura. Un home i una dona reten culte ancestral a Eros i a Tànatos, al cicle de la vida i de la mort.

L’artista visual Susana Guerrero recrea la mitologia contemporània en els seus treballs, unint el que és visible amb l’ocult. Influenciada pels seus estudis a països com Mèxic o Grècia integra a la seva obra tradicions i llegendes, rituals iniciàtics, supersticions…

Asun Noales va crear la companyia OtraDanza l’any 2007, després de codirigir de 2000 fins a 2007 la companyia Patas Arriba. Ha creat nombrosos espectacles en els 11 anys de companyia, tant per a públic adult com familiar. Després de llicenciar-se a l’Institut del Teatre de Barcelona va treballar amb el Ballet Contemporani de Barcelona i amb Àngels Margarit i la seva companyia Mudances, entre d’altres. Les seves coreografies, eclèctiques i artesanals, s’han vist a nombrosos escenaris.

Direcció Asun Noales, Susana Guerrero / Coreografia i interpretació Asun Noales, Sebastián Rowinsky / Instal·lació Susana Guerrero / Música diversos autors / Fotografia Germán Antón / Vídeo Germán Antón – SUICA films / Disseny gràfic Los Machos, Susana Guerrero / Assessoria musical i documentació Francisco Sarabia Marchirán / Edició sonora Eurotrack Estudio / Comunicació La cultura portátil / Producció Otra Danza, Susana Guerrero / Producció executiva Amadeo Vañó / Distribució Amadeo Vañó-Cámara Blanca, Gertrud Gómez-Santamaca

COL·LOQUI POSTFUNCIÓ AMB LES ARTISTES, CONDUÏT PER ÀNGELS MARGARIT

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

17 de gener

20 h

Hall

16€

Durada: 25 minuts

Més informació

web cia

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x