23 i 24 de maig de 2008

BCSTX: Dory Sánchez Quien esté libre de pecado, que levante la pata

Compartir

L’ESPECTACLE

Aquest solo té com a finalitat reflectir o fer-se ressò que, a vegades, una peça de dansa contemporània pot ser improvisació pura i plana a l’escenari. Una improvisació resultat d’àmplies reflexions interpretatives que no busquen més que això, partir de certes frases dibuixades amb i des de l’interior del ballarí, obtenint del públic una complicitat basada en les emocions que resultin de l’espectacle, allunyat doncs de qualsevol coreografia mastegada, mecànica i desproveïda de qualsevol mena d’originalitat i frescor.

FITXA ARTÍSTICA

Idea i interpretació Dory Sánchez

Amb el suport Festival Mudanzas (Comunitat de Múrcia)

Durada 20 minuts

LA COMPANYIA

Dory Sánchez és graduada en 6è de grau mig en dansa contemporània al Conservatorio Profesional de danza de València. De 1998 a 2008 ha rebut formació complementària amb Damián Muñoz, Mónica Extremiana, Lipi Hernández, Jeremy Nelson, Kirstie Simsom, Malpelo, Olga Mesa, Elena Córdoba, David Zambrano, Ted Stoffer, Steve Paxton, Cristina Andreu… Ha treballat, entre d’altres, amb Mudances/Àngels Margarit a Larandland i Origami portant tres produccions pròpies al Festival de Mudanzas (Cartagena): Amorekino (junt amb Nestor García), Light up, A solas, 365 días i ¿Normal o anormal? (junt amb Lorena López).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

23 i 24 de maig de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x