11 d’octubre de 2011

Compañía Nómada Danza-Teatro Que corra el aire

Compra entrada

Compartir

Una col·laboració entre Àfrica i Canàries

L’ESPECTACLE

El nou projecte de la Compañía Nómada Danza-Teatro, dirigida per Roberto Torres, respon a la trajectòria del coreògraf de submergir-se periòdicament dins el continent africà per tal de descobrir diferents formes de dansa i incorporar-les al seu llenguatge. Que corra el aire és el seu nou projecte, estrenat el març de 2011 a l’Auditori de Tenerife i que comparteix amb ballarins de Mali, Burkina Faso i Senegal.

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció Roberto Torres
Coreografia Roberto Torres, Maitou Sangare, Ali Balbone, Marie Agnes Gomis, Papa Sangone Vieira
Intèrprets Maitou Sangare, Ali Balbone, Marie Agnes Gomis, Papa Sangone Vieira
Escenografia Jose Soriano
Vestuari Dosi Andrade
Il·luminació Grace Morales, Héctor Cortés
Imatge Elida Dorta, Elise Fitte-Duval
Música Armand Amar, Uakti, Ruichi Sakamoto, Marco Prince, Kronos Quartet, Tambours du Bronx, Murkof

Coproducció Auditorio de Tenerife Adán Martín; Teatro Victoria; Cabildo Insular de Tenerife; Área de Cultura y Educación Casa África
Amb la col·laboració Àrea de Cultura de l’Ambaixada d’Espanya a Dakar; Assos 1er Temps – Aex-Corps; África Vive; Las Palmas Ciudad Cultural; Ministerio de Cultura, INAEM; Gobierno de Canarias; Canarias Crea

LA COMPANYIA

La Compañía Nómada es va crear l’any 2000 i des de llavors treballa per tal de trencar les barreres, tant d’espais com de públics i de llenguatges coreogràfics. La seva seu és el Teatre Victoria de Santa Cruz de Tenerife, on a més de les creacions pròpies (com el seu anterior espectacle Los zuecos van hacia sus buenos hábitos, del coreògraf Daniel Abreu, o Andanzas imaginarias, entre d’altres) també acull intercanvis amb diferents creadors. La companyia ha presentat les seves peces a festivals d’arreu del món, amb especial ressò a l’Amèrica del Sud, actuant també a països d’Europa i Àfrica.

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

11 d’octubre de 2011

21h

Sala OM

15€ – 13€ (tarifa D)

Més informació

Web de Casa África

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x