Del 25 al 28 de novembre

LES 7 DOIGTS DE LA MAIN /LA CENTRAL DEL CIRC Projecte Fibonacci

Compartir

L’ESPECTACLE

El Projecte Fibonacci és un ambiciós somni creatiu dut a terme pel conegut col·lectiu canadenc Les 7 doigts de la main. Es defineix com una “obra en construcció”, un espectacle en evolució constant que pren forma a través d’una sèrie de residències creatives arreu del món.

Així, després de viatjar a Mèxic DF, a Iglooli (Canadà) i a Copenhaguen, arriba ara a Barcelona i reuneix 14 artistes, set d’ells canadencs i set catalans, escollits entre músics, ballarins i artistes de circ. Durant tres setmanes es treballarà en residència a La Central del Circ i al Mercat de les Flors i es composarà un espectacle que serà presentat al públic com una creació nova i única. Alguns elements són permanents, mentre que altres són producte de la col·laboració i del treball que es realitza durant les setmanes de residència.

El nom del projecte fa referència a la famosa successió Fibonacci, plantejada pel matemàtic del mateix nom fa uns 800 anys i que dóna com a resultat la “divina proporció”, inspiració subjacent a tot el projecte. Simbolitza com la vida s’organitza de manera orgànica i natural per crear harmonia i bellesa.

FITXA ARTÍSTICA

Una idea original de Les 7 doigts de la main
Director del projecte Samuel Tétreault (Les 7 doigts de la main)

Equip artístic local
Intèrprets Alexander John Weibel (corda fluixa i violí), Antonio Vargas(verticals i acrobàcia), Gemma Palomar (perxa xinesa), Lautaro Rosas(músic), Marilén Ribot (corda volant), Matías Marré (roda cyr)
Coreògraf i co-director artístic Sergio Mendes
Disseny llums Quim Aragò
Videocreació i VJing Lili Marsans
Videocreació i cameraman Javier Aparisi
Disseny Escenografia i construcció Laboratori de creació (Mireia Cusó i Judit Vidal)
Disseny vestuari i confecció Roberta Petit

Equip artístic Québec
Director artístic i artista de circ Samuel Tétreault
Artistes circ Geneviève DroletMarie-Ève DicaireJulie Choquette
Ballarina “Body-percussion” Sandy Silva
Direcció musical i músics Charmaine LeblancDino Giancola

 

Organitza Mercat de les Flors, La Central del Circ
Amb el suport Consell Nacional de la Cultura i de les Arts; Ministère de la Culture, des Communications, et de la Condition féminine du Québec; Ministère des Relations Internationales du Québec; Conseil des Arts et des Lettres du Québec; Conseil des Arts du Canada; Bureau du Québec de Barcelona; Institut Français de Barcelona

Amb la col·laboració Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC)

INFO PRÀCTICA

En els dies de funció (del 25 al 28 de novembre), entre les 18h i les 21.30h, els assistents a l’espectacle tenen una tarifa especial d’aparcament de 2€/h

LA COMPANYIA

Des de la seva fundació l’any 2002, la companyia de circ contemporani Les 7 doigts de la main ha creat diversos espectacles amb un gran èxit de crítica i públic. El nom de la companyia fa referència a l’estreta relació que pot unir les parts d’un tot, amb l’harmonia que mou els set dits d’una mà. És una de les companyies de referència en la renovació del gènere del circ, amb els seusb espectacles íntims i alhora absolutament
contemporanis.

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

Del 25 al 28 de novembre

Entre les 18h i les 21.30h

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x