Mostra Tot Dansa Projecte De Dansa Per A Secundària

Compartir

MOSTRA TOT DANSA

En el marc de la XXI Mostra de Programes Culturals de l’Institut d’Educació de Barcelona, el projecte de Dansa contemporània, participat pel Mercat de les Flors, l’Institut del Teatre i el mateix IMEB, té com a principal objectiu introduir la dansa contemporània a les escoles, com una eina educativa més a l’abast del professorat i com una experiència pedagògica i formativa per a l’alumnat dels Instituts d’Ensenyament Secundari públics de Barcelona que vulguin acollir-s’hi.

El projecte d’enguany, La suite de los espejos, gira entorn a l’obra poètica de Federico García Lorca amb un treball coreogràfic dirigit especialment al coneixement de l’altre i al diàleg entre diferents cultures. El dia de la Mostra hi serà present una de les nebodes del poeta de Granada.

Organitza Mercat de les Flors, Institut Municipal d’Educació (IMEB), Institut del Teatre

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x