• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ROSER LÓPEZ ESPINOSA + THOMAS NOONE

PRODUCCIÓ NACIONAL DE DANSA: L’estol + Many

28SET - 1OCT
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2017-2018

 • Durada

  35' + pausa (20') + 25'

 • Tarifa

  16€

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20h (dg 18h)

 • Espai

El panorama creatiu de la dansa catalana ofereix una gran riquesa i diversitat de companyies i creadors que gaudeixen de reconeixement nacional i internacional; alhora, el país té una bona xarxa de teatres municipals i equipaments escènics de qualitat.

Per tal de visibilitzar, compartir i apropar a públics més amplis els creadors del país, el Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya -amb la complicitat dels equipaments escènics municipals i del Mercat de les Flors de Barcelona- acorda produir una peça de gran format escènic que es podrà veure la temporada 2017-18 en la programació del Mercat de les Flors i en expansió als teatres municipals del territori.

Enguany la producció presentarà un programa doble de la mà dels coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone. 

Roser López Espinosa, formada a Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs catalans com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Iago Pericot o Pere Faura. Des de l’any 2006 també desenvolupa la seva pròpia obra com a creadora, que li ha valgut el reconeixement amb diversos premis i és regularment present a escenaris internacionals. La peça que presenta, L’estol, pren com a partida el fascinant viatge de migració de les aus i el desig de volar.

Thomas Noone treballa amb la seva pròpia companyia a Barcelona des de 2001. També treballa com a coreògraf convidat per a companyies internacionals. Des de 2006 és director artístic del festival Dansat. El 2011 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona. Noone proposa Many, una peça abstracte que té com a fil conductor el moviment i la música per abordar el tema de l’individu versus el grup. Many és un espectacle originalment creat i produït per l’Opéra National du Rhin.

L’estol
Dedicada als “ocells” d’Amsterdam (MTD).
Coreografia i direcció Roser López Espinosa / Ballarins Iris Borrás Anglada, Nora Baylach Delgado, Samuel Minguillón, Maria Hernando Blasco, Enrique López Flores, Roberto Provenzano, Daniel Rosado Ávila, Andrea Vallescar García O’meany / Disseny il·luminació Joana Serra / Col·laboració Katinka Marac / Assessoria espai Max Glaenzel / Música original Ilia Mayer, Mark Drillich / Disseny vestuari Lluna Albert, Roser López Espinosa / Producció vestuari Lluna Albert, Marc Udina / Assistents en pràctiques Ana Barroso, Albert Bassas / Repetidora i coordinació artística en gira Laura Vilar / Agraïments John Ashford per encendre la guspira, als alumnes de la MTD2 de la Theaterschool d’Amsterdam (AHK), a Domènec López, Sergio Roca Saiz i Rosa Espinosa

Many*
Coreografia i direcció Thomas Noone / Assistent coreògraf Núria Martínez / Ballarins Iris Borrás Anglada, Nora Baylach Delgado, Samuel Minguillón, Maria Hernando Blasco, Enrique López Flores, Roberto Provenzano, Daniel Rosado Ávila, Andrea Vallescar García O’meany / Disseny il·luminació Jimmy Ström / Escenografia Max Glaenzel / Música original Philip Sheppard / Disseny vestuari Thomas Noone, Marc Udina / Producció vestuari Marc Udina / Repetidora i coordinació artística en gira Laura Vilar
*Many és un espectacle originalment creat i produït pel Ballet de l’Opéra National du Rhin.

Producció Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Coordinació i producció executiva Mercat de les Flors
Amb la col·laboració Teatre Zorrilla (Badalona), Teatre Municipal El Jardí (Figueres), Teatre Municipal (Girona), Teatre Auditori (Granollers), Teatre Joventut (L’Hospitalet), Teatre de la Llotja (Lleida), Kursaal (Manresa), Teatre Monumental (Mataró), Teatre Principal (Olot), Teatre Fortuny (Reus), Teatre-Auditori (Sant Cugat), Teatre Alegria (Terrassa), Teatre Auditori Felip Pedrell (Tortosa), Teatre L’Atlàntida (Vic), Atrium (Viladecans), Teatre Principal (Vilanova i la Geltrú), Teatre Josep Maria de Sagarra (Santa Coloma de Gramenet), Teatre Principal (Sabadell)

#PNDansa #Lestol #Many

Divendres conversa després de la funció amb els artistes conduïda per Àngels Margarit