15 i 16 de gener de 2011

ERRE QUE ERRE Principios opuestos

Compra entrada

Compartir

L’ESPECTACLE

Trobada entre dos creadors i intèrprets que es mostren interessats en la idea del ritme com element unificador de la seva proposta. La unió dels oposats genera la interactivitat entre els diferents universos, disciplines, persones i mitjans. El ritme es manifesta a través de la investigació del moviment i la relació que esdevé entre el lloc de representació i el públic, en una experiència en viu.

El ritme facilita la trobada entre dues formes de concebre la vida tan dispars com afins: una espiritual i altra racional. Dues concepcions que no són més que graus d’una mateixa cosa, els dos pols d’un mateix ésser. Oposats idèntics en naturalesa però diferents en grau, els extrems del qual estan en permanent contacte.

La utilització de la música, el cos i la tecnologia configuren un tot on els principis oposats es desenvolupen.

FITXA ARTÍSTICA

Creació, direcció i interpretació Víctor Zambrana, Mario G. Sáez
Assistència de direcció M. Ángeles G. Angulo, Joaquín Jara
Programació, visuals i il·luminació Román Torre, Carles Rigual
Música David Crespo, Ilia Mayer
Documentació videogràfica Ricardo Salas
Disseny gràfic Kike Segurola
Producció executiva Margherita Bergamo, Susana Castro

 

Producció Erre que erre
Coproducció Mercat de les Flors, NU2’s Associació per a la Creació, Endanza Mes de danza (Sevilla), Centro Párraga (Murcia), DeVir/CAPa (Faro), L’animal a l’esquena (Celrà, Girona)
Amb el suport Consell Nacional de la Cultura i les Arts, Ministeri de Cultura (INAEM), Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Ramon Llull

LA COMPANYIA

Sobre Erre que erre/ Mario G. Sáez
Mario García Sáez és co-fundador de Erre que erre. La companyia, fundada en 1996, és un col·lectiu de creadors i intèrprets que desenvolupen el seu treball a partir de la creació i experimentació de noves formes i concepcions de la dansa i el moviment i que serveix com a plataforma a diverses col·laboracions interdisciplinàries per donar lloc a nous formats escènics.

Des de la seva última producció, AVATAR, han desenvolupat una gran immersió tecnològica, sobretot en quant a la interacció, als elements visuals i a altres efectes en temps real que s’incorporen a l’escena.

Sobre Víctor Zambrana
Nascut a Sevilla, estudia Belles arts llicenciant-se en disseny gràfic i gravat – és autor de la imatge de l’última edició del Mes de Danza de Sevilla-. Al mateix temps, compagina la seva formació artística amb els de dansa contemporània a diverses escoles i acadèmies de la ciutat. A Barcelona treballa amb diferents companyies de la ciutat: Paloma Díaz, Iliacán, Erre que erre, Senza Tempo, Projecte Gallina, Lapsus i sobretot Las Malqueridas, amb qui manté una profusa relació artística des de 2004 i la seva interpretació en l’espectacle ADN-DNI.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

15 i 16 de gener de 2011

Tarifa E, de 5€ a 10€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x