9 de gener de 2008

David Torn “Prezens”

Compartir

L’ESPECTACLE

“Prezens” presenta a l’influent guitarrista, productor i compositor de bandes sonores David Torn en associació amb tres dels més agosarats improvisadors de Nova York, molt acostumats des de fa temps a treballar junts. Torn diu de la banda “que fa realitat el somni de grup ideal que tenia quan era petit: un grup d’individualitats segures d’elles mateixes però en harmonia amb tots els altres membres del grup, amb sinèrgia. Però, en lloc de tenir una banda d’improvisació, que és una cosa que ja he fet abans i que sens dubte m’agrada, ara hem fet una música que tant en directe com a l’estudi sona com si foren composicions, fins i tot quan no ho són en absolut, sense melodies pensades abans de tocar, senzillament desenvolupant un vocabulari entre nosaltres. No només tocar sense xarxa; sinó que tothom que escolta se n’adoni de que estem tocant sense xarxa. Això és el que m’agrada d’aquest grup: és completament diferent del treball que acostumo a fer.”.

FITXA ARTÍSTICA

David Torn, guitarra elèctrica i electrònica; Tim Berne, saxos alt i baríton;Craig Taborn, teclats i electrònica; Tom Rainey, bateria.
Coproducció Mercat de les Flors i Arco y Flecha

LA COMPANYIA

David Torn és compositor, guitarrista, productor, multinstrumentista, reconegut internacionalment per el seu so únic que abasta un ampli ventall de llenguatges i estils. Les seves composicions de textures han tingut un fort impacte i influència tant en la música de les bandes sonores –a través de les seves pròpies composicions, i també a través de les seves creatives aportacions a les partitures de Carter Burwell, Ryuichi Sakamoto, Howard Shore, Mark Isham, etc. – com a la música elèctrica, electro-acústica i electrònica contemporànies.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

9 de gener de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x