dijous 20 de desembre

QUIM BIGAS Presentació de la investigació del projecte ‘DESPLAÇAMENT VARIABLE’

Compartir

Desplaçament Variable és un projecte propulsat per Quim Bigas al voltant d’un arxiu. En aquest context, el coreògraf ha estat en residència al Mercat de les Flors tot fent ús del fons documental de l’edifici. Amb aquesta premissa, diferents temàtiques i visions es despleguen tot aportant disparadors cap a una reflexió sobre els arxius així com en la creació escènica i les temporalitats que despleguen.

En aquesta presentació compartirem algunes de les reflexions o dades que s’han trobat al llarg d’aquesta residència que serveixen com una base per a diferents accions o procediments. Entre elles, la creació d’una peça escènica que tindrà lloc la temporada vinent.

El procés d’investigació s’ha realitzat amb Júlia Rubies, Raquel Tomàs i Anna Bohigas, així com amb les aportacions experiencials dels treballadors del Mercat de les Flors i el Manuel Alcobé, entre altres.

Amb el suport de la Beca de recerca del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

dijous 20 de desembre

20 h

Hall

Gratuït. Aforament limitat

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x