19 i 20 d'octubre

LA VERONAL & LALI AYGUADÉ + UMMA UMMA DANCE SÂLMON< Portland / Stuntman

Compra entrada

Compartir

Dins el festival SÂLMON< 2013

Portland, de LA VERONAL & LALI AYGUADÉ

Lali Ayguadé i Marcos Morau es troben per primera vegada en les seves carreres per treballar junts. D’una banda Marcos Morau i la seva companyia La Veronal es troben immersos en un procés d’investigació al voltant del llenguatge coreogràfic i la creació d’un vocabulari de moviment propi vinculat a la imaginació, l’autoestimulació i la connexió d’eines específiques de l’espai, forma i recorregut, llenguatge que desenvolupen des de fa anys anomenat KÓBA. D’altra banda Lali Ayguadé, formada a P.A.R.T.S. i ballarina d’Akram Khan i Hofesh Shechter comença la seva carrera com a coreògrafa amb el seu propi imaginari i el seu particular estil de moviment que tant la caracteritza.

El vocabulari de moviment de La Veronal i la personalitat de Lali Ayguadé s’uneixen en aquesta ocasió per presentar Portland, una reflexió sobre el poder de la contemplació.

Es situa la idea de contemplació davant de la idea d’acció?

Contemplar com a mera ficció provoca en l’espectador una possible interacció? És impossible per a l’espectador eludir la seva responsabilitat en el que veu? La contemplació com a entreteniment serveix per evadir-se d´allò a què ens hauríem d’enfrontar?

Marcos Morau és un coreògraf associat al Mercat de les Flors

Idea i direcció Marcos Morau
Coreografia Marcos Morau, Lali Ayguadé
Intèrpret Lali Ayguadé
Assessorament dramatúrgic Pablo Gisbert – El Conde de Torrefiel, Roberto Fratini
Espai i il·luminació Xesca Salvà
Música Claro de Luna i Para Elisa, de Ludwig van Beethoven
Fotografia Edu Pérez
Vestuari Ludmila Vitsheva
Text David Foster Wallace
Adaptació Laura Cosme
Producció Juan Manuel Gil Galindo

Amb la col·laboració Graner/ Mercat de les Flors

Stuntman, d’UMMA UMMA DANCE

Stuntman és una reflexió sobre la identitat mutable de l’ésser humà i la seva necessitat de veure’s reflectit en els ulls dels altres. Una caiguda lliure en una subtil línia emocional que separa la ficció de la realitat, on la vida adquireix valor i significat només en l’acció.

Umma Umma Dance és una companyia emergent dirigida per Guido Sarli. Des de la seva fundació el 2010 a Barcelona la companyia ha estat convidada a diversos festivals nacionals i internacionals, amb peces que han rebut guardons com el primer premi del Certamen Coreogràfic Dansalt 2010 o el primer premio del Certamen Coreogràfic Burgos-New York 2012.

Direcció i coreografia Guido Sarli
Dramatúrgia Andy Marckson
Intèrpret Ares D’Angelo
Disseny llums Horne Horneman
Música V.A.

Stuntman és l’última creació de la companyia Umma Umma Dance. La peça ha estat seleccionada per participar al 18MASDANZA, Festival Internacional de Danza Contemporánea de Canarias.

Producció Lalavanderia
Amb la col·laboració
Graner fàbrica de creació, Mercat de les Flors, Centro Coreográfico La Gomera, La Caldera, Auditorio de Tenerife, Paso a 2 Plataforma Coreográfica, Fienile Fluò Bologna.
Agraïments Jacopo Mandelli, Lautaro Reyes, Elena Montes, Martina Barjacoba, Xavi Auquer, Enrico Pittari, Antonella Sampieri, Roberto Fratini

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

19 i 20 d'octubre

19h

Sala PB

6€

Durada: 30' + 15'

Més informació

www.ummaummadance.com/

www.laveronal.com/‎

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x