31 d'octubre

IT DANSA + Col•lectiu LIANT LA TROCA Portes obertes

Aconsegueix la teva localitat a preu 0

Compartir

Resultat final del laboratori realitzat per IT DANSA i el col•lectiu LIANT LA TROCA durant una setmana

Liant la Troca és col·lectiu de Dansa Integrada constituït el 2011 a partir dels tallers dirigits per Jordi Cortés i organitzats per Patricia Carmona a l’espai la Troca del Roca Umbert de la ciutat de Granollers.

El grup està compost per persones amb diferents capacitats tant artístiques com motrius; per aquesta raó apropa a l’espectador a conceptes com Capacitat, Integració, Accessibilitat, Inclusió… esborrant de la seva ment conceptes com Discapacitat, Rebuig, No accessible, Segregació…

IT DANSA Jove Companyia de l’Institut del Teatre és un projecte creat el 1996 per l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, la direcció artística del qual és a càrrec de Catherine Allard, formada com a ballarina al Nederlands Dans Theater i a la Compañía Nacional de Danza.

La principal missió de la companyia és proporcionar als graduats en dansa oportunitats de pràctica professional de dos anys -el temps que dura el postgrau- amb coreografies de destacats artistes i amb un programa d’actuacions al circuit teatral, com Jirí Kylián, Ohad Naharin, Rui Horta, Nacho Duato, Ramon Oller, Toni Mira, Jo Stromgren i Stijn Celis. Pel que fa als joves talents que IT Dansa ha difós al nostre país, destaquen Petr Zuska, Gustavo Ramírez, Uri Ivgi, Rafael Bonachela i Alexander Ekman. La companyia està integrada per un màxim de 18 ballarins-becaris seleccionats mitjançant audició pública.

Direcció del taller Jordi Cortés i Catherine Allard
Producció Mercat de les Flors, Associació Kiakahart

Sin-título-2

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

31 d'octubre

21h

Sala MAC

Gratuït

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x