31 de gener

HOFESH SHECHTER COMPANY AMB COL·LECTIUS LOCALS Fet a Girona: Political / Mother

Compra entrades

Compartir

Shechter presenta un espectacle a partir del treball conjunt amb col·lectius locals basat en fragments del seu muntatge 'Political / Mother'

La recaptació de la taquilla es destinarà al programa Apropa Cultura

80 ballarins i músics no professionals de Salt i Girona seran els protagonistes del muntatge que el coreògraf britànic Hofesh Shechter realitzarà de la seva obra Political /  Mother, que podrem veure al Mercat de les Flors i al Temporada d’enguany. Aquesta va ser la primera peça de gran format de Shechter, que el Mercat va coproduir i va presentar l’any 2011.

Es tracta d’un espectacle ple de ritmes de percussió i d’una fisicalitat crua i honesta; ara Shechter presenta per primera vegada a l’Estat aquest nou format. D’acord amb l’essència de la peça, el coreògraf té l’objectiu de plantejar nous discursos des de l’art.

L’Obra Social “la Caixa” (dins el seu programa d’Art per a la millora social, que té com a voluntat utilitzar l’art i la cultura com a eines de transformació social), Temporada Alta i el Mercat de les Flors impulsen aquest treball intensiu de creació en què s’implica la Hofesh Shechter Company amb ballarins i músics locals no professionals.

Coreografia i música Hofesh Shechter
Intèrprets 80 ballarins i músics no professionals de les comarques gironines

Producció Obra Social “la Caixa”, Temporada Alta 2015, Mercat de les Flors

Apropa Cultura - una porta a la inclusió

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

31 de gener

18h

Sala MAC

10€

Més informació

‘Jo i els altres’, per Bàrbara Raubert al blog

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x