28 i 29 d’octubre de 2011

La Intrusa Danza. Virginia García / Damián Muñoz Pobres bestias

Compra entrada

Compartir

L’ESPECTACLE

Pobres bestias, definit per la companyia com el seu espectacle més sofisticat a nivell intern, s’endinsa en l’autenticitat de l’esperit i l’ànima de l’ésser humà, sometent els seus actes al pes de la consciència.

L’espectacle creat l’any 2009 es podrà veure per primera vegada a Barcelona. Amb música d’Enric Montefusco, líder de Stand Still, interpretada en directe pel Brossa Quartet de Corda, Pobres bestias s’impregna d’un dramatisme no exempt de certa esperança on diferents nivells d’informació se sobreposen constantment i suposen un pas cap a la maduresa de la companyia a l’hora de comunicar el seu imaginari més profund.

“Actuamos de tal manera que cada uno de nuestros actos está sometido a una ley universal: la buena conciencia. Un código moral que se refleja en nuestras formas. Pero los pensamientos son libres de ser todo lo perversos que quieran”.

Virginia García

FITXA ARTÍSTICA

Direcció artística Virginia García, Damián Muñoz
Creació i interpretació Virginia García, Damián Muñoz, Jorge Fuentes
Dramatúrgia Virginia García
Composició i coordinació musical Enric Montefusco
Interpretació i arranjaments musical Quartet Brossa (Oleguer Aymamí, Pere Bartolomé, Imma Lluch, Aleix Puig), Enric Montefusco
Il·luminació La Intrusa Danza, Javi Ulla
Multimèdia Xavier Viadé, Santi Vilanova
Espai escènic i vestuari La Intrusa Danza
Director tècnic Jorge Fuentes
Producció executiva i gestió Cane (n. canela)
Distribució Dani Planas
Distribució a França Ansó Raybaut
Coproducció
 Teatro Arriaga Antzokia, La Intrusa Danza

Amb el suport i la col·laboració CoNCA, Govern Basc, INAEM-Ministerio de Cultura, Institut Ramón Llull
Col·laboradors Teatre Auditori La Gorga, La Caldera-ACDAC, Teatre La Sala, Hangar-Centre de produccions audiovisuals, Planeta Màgic (Carles Urban)

LA COMPANYIA

La companyia La Intrusa la van crear Damián Muñoz i Virginia García l’any 1996. Durant aquests anys han combinat la producció d’obres pròpies tant d’escena com de vídeo, amb encàrrecs coreogràfics, col·laboracions teatrals, televisió, publicitat…

Han representat les seves coreografies en més de 25 països, destacant la seva tasca docent a prestigioses escoles i centres coreogràfics. Entre les seves obres trobem la recent Ataraxia (2010)Pobres bestias (2009), Staff (2006), Olelés (2004), 34 negro (2003), Tres Tristes Stripteases(2003), Lecciones de tinieblas (2002), Las mentiras del entusiasmo (2001), Asiré (2000), Daño(1998) i Humedades (1996).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

28 i 29 d’octubre de 2011

21h

Sala MAC

15€ – 13 € (tarifa D) Aparcament exclusiu a la plaça Margarida Xirgu.

Més informació

Web de la companyia

Reportatge de La Intrusa al programa Ànima de TV3

Reportatge de La Intrusa a la revista DDanza

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x