20 i 21 de juliol

AURÉLIEN BORY / KAORI ITO Plexus – GREC’13

Compra entrada

Compartir

Si voleu veure com és una ballarina per dins, Aurélien Bory, un artista, director i escenògraf a qui l’encanta sorprendre, us en dóna una pista. Això és un retrat en dansa del món interior d’una intèrpret excepcional: la japonesa Kaori Ito

Gènere: DANSA

L’ESPECTACLE

Utilitzant el teatre, les arts visuals, el circ i la música, Aurélien Bory ha creat muntatges plens de màgia en què sovint els objectes i l’escenografia tenen un paper destacat. Aquest cop, però, posa l’intèrpret en primer pla per tal de dibuixar el retrat de la ballarina que veureu en escena. Ella és un fenomen de la dansa que s’ha format al Japó, s’ha amarat de la dansa contemporània que va aprendre a Nova York i Europa, i ha treballat amb grans mestres com Alain Platel, Philippe Découflé i Sidi Larbi Cherkaoui. Bory recrea el món interior d’una artista que ha sortit del seu context i s’ha transformat amb l’experiència. Ho fa permetent a Ito interpretar les seves coreografies mentre ell la submergeix en un dispositiu del qual no pot escapar i que modifica la seva dansa. I és que Bory transforma l’espai, convertint-lo en un bosc de fils que són la representació de tots aquells obstacles capaços de modificar una dansa… o una vida. El retorn a Barcelona d’un director que ha emocionat els espectadors del Grec amb muntatges com Sans objet (2011).

Una producció de la Compagnie 111 – Aurélien Bory.

Coproduït per Le Grand T – Théâtre Loire-Atlantique (Nantes), el Théâtre Vidy (Lausana), el Théâtre de la Ville (París), Le Parvis – scène nationale Tarbes- Pyrénées, Les Théâtres de la Ville (Luxemburg), La Coursive – scène nationale (La Rochelle) i Agora – Pôle national des arts du cirque (Boulazac).

FITXA ARTÍSTICA

Concepció, escenografia i posada en escena Aurélien Bory
Amb Kaori Ito

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

20 i 21 de juliol

21:30h

Sala OM

26€

Durada: 60'

Més informació

Amplia info

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x