Del 2 al 4, 7, 8, 14 i 15 de gener

BIG BOUNCERS - ANNA RUBIROLA Plàncton

Compra la teva entrada

Compartir

Recomanada entre 4 i 7 anys

A partir del concepte del plàncton, microorganismes imprescindibles per a l’existència del planeta, aquesta peça vol posar en relleu la idea que les coses petites són fonamentals per a la vida. L’espectacle proposa endinsar-nos a través del cos i el moviment en un món on tot és possible, on les petites coses agafen una gran rellevància. A Plàncton també ens preguntarem per la nostra relació com a humans amb els essers diminuts que habiten sota l’aigua.

El col·lectiu Big Bouncers, format el 2012 per les creadores Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol, s’articula al voltant de tres eixos: la creació escènica, la creació de performances per a espais no convencionals i la pedagogia. Fins al moment han estrenat diverses peces, la darrera estrenada i coproduïda pel Mercat  Si estiguéssims soles a l’Univers, seria una gran pèrdua d’espai (2019). Plàncton la dirigeix la integrant del col·lectiu Anna Rubirola, amb una llarga trajectòria amb el col·lectiu però també individual, amb treballs amb nombroses coreògrafs.

Projecte Col·lectiu Big Bouncers / Direcció i creació Anna Rubirola / Creació i interpretació Ursa Sekirnik, Mireia de Querol, Elena Lalucat-Ariadna  Grau / Assistència direcció Ariadna Grau / Assistència en la dramatúrgia Carlota Grau / Música original Oriol Roca / Disseny llums Jou Serra, Bernat Tresserra / Escenografia Maria Alejandre, Estel Cristià / Vestuari Ursa Sekirnik / Confecció barret Marina Pujadas / Assessorament científic Pablo Sánchez / Foto i vídeo Tristán Pérez-Martín / Producció Anastatica – Rita Stivala, Muntsa Roca / Distribució Imaginart – Jaume Nieto
Coproducció Mercat de les Flors / Amb el suport Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, La Visiva, Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Teatre Auditori de Granollers

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

Del 2 al 4, 7, 8, 14 i 15 de gener

12 h i 17 h

Sala PB

12 €

Durada: 45 minuts aprox

Més informació

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x