JOAN CATALÀ - Pelat

Del 10 al 13 i del 15 al 17 d'abril

JOAN CATALÀ Pelat

Compartir

Original espectacle que combina dansa, teatre i circ, Pelat és la primera creació de l’artista Joan Català en la qual, dins d’un espai circular, els espectadors comparteixen la relació entre un home i un tronc. Des del silenci, es crea expectació i s’activa la participació màgica i espontània. En aquesta arriscada proposta artística tots són partícips directament o indirectament d’un ritual compartit i irrepetible, tots formen part d’un moment en què “l’aquí i l’ara” guarda una connexió profunda amb la tradició, el treball i el moviment de molts cossos diferents amb un mateix objectiu.

Amb una àmplia formació a diferents escoles de circ des de 1999, a partir de 2005 incorpora els estudis de dansa contemporània de la mà de coreògrafs com Cecilia Colacrai, Lali Ayguade, Perter Jacko, Sol Picó, Thomas Hauer, David Zambrano, María Muñoz i Pep Ramis, entre molts d’altres. Des de 2003 ha treballat amb nombroses companyies, com cia. Sarruga, cia. Mortimers, la Fura dels Baus, cia. 2 Play… Actualment segueix en actiu amb les Cia. Circus Klezmer i Cia Daromai i treballa en nous processos de creació i residències investigant sobre el moviment, el teatre i el circ.

Creació, direcció i interpretació Joan Català i Carrasco
Assessoria artística i mirada externa Melina Pereyra, Jordi Casanovas, Pablo Molinero i David Climent (loscorderos)
Coproducció Graner fàbrica de creació, Fira Tàrrega
Amb la col·laboració Cronopis Espai de Circ (Mataró), L’animal a l’esquena (Celrà-Girona), Festival Sismògraf (Olot), Teatre Municipal de l’Excorxador (Lleida), Trayectos (Zaragoza), Festival TNT (Terrassa), Asociación Cultural Ulls Art (Barcelona)

Fitxa completa

Producció en gira Melina Pereyra
Producció i distribució Gabriela Marsal, Leila Barenboim (Mika Project)

Amb el suport Cronopis Espai de Circ a Mataró, L’animal a l’esquena, Festival Sismògraf (Olot), Teatre Municipal de l’Excorxador (Lleida), Trayectos (Zaragoza), Festival TNT (Terrassa)

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Del 10 al 13 i del 15 al 17 d'abril

Aproximadament a les 19:30h

Atri de l'Institut del Teatre (plaça Margarida Xirgu)

Gratuït (accés lliure segons aforament disponible)

Durada: 40'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x