Del 6 al 9 de març de 2008

Lisi Estaràs – Ballets C. de la B. Patchagonia

Compartir

L’ESPECTACLE

Patchagonia és una peça per a cinc ballarins-actors i tres músics. Un grup d’estranys coincideixen en un motel situat al marge d’una carretera remota i polsegosa. La mena de lloc on un va per canviar o posar fi a la seva vida de manera definitiva. Per necessitat o caprici. Els personatges estan decidits a viure un «estat de felicitat» absolut i infinit, un estat en què no calgui res més. El propietari, el turista, la dona jove, el violinista i el venedor saben que quan alguna cosa bona dura massa pot deixar de ser bona.

Lisi Estaràs explica: “Vaig obsessionar-me amb la Patagònia. Una terra vasta, desolada i ventosa. On el vent et garanteix que et trobes en un indret concret que no podria ser enlloc més. És una sensació especial. T’obliga a endinsar-te en tu mateix. Si ets allà has d’estimar el vent, conèixer-lo i acceptar-lo”.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia Lisi Estaràs
Ballada i interpretada per Melanie Lomoff, Ross McCormack, Nicolas Vladyslav, Tatiana Saphir, Sam Louwyck
Música Tcha Limberger
Música interpretada per Tcha Limberger, Vilmos Csikos, Benjamin Clement
Dramatúrgia Guy Cools
Escenografia Peter De Blieck
Disseny de llums Carlo Bourguignon
Disseny de so Sam Serruys
Producció i mànager de gira Sara Vanderieck

Producció Les Ballets C. de la B.
Coproducció Mercat de les Flors (Barcelona), Victoria-Nieuwpoort (Gent), TorinoDanza, Hebbel am Ufer (Berlin), Théâtre de la Ville (Paris), La Rose des Vents (Villeneuve d’Ascq), Le Rive Gauche (Saint-Etienne-du-Rouvray), Le Grand Théâtre de Luxembourg, Théâtre les Tanneurs (Bruxelles)
Amb el suport de City of Ghent, Province East Flanders, Flemish Authorities
Les Ballets C. de la B. is Cultural Ambassador of Unesco – IHE, Institute for Water Education

LA COMPANYIA

Lisi Estaràs treballa amb Les Ballets C. de la B. des de 1997. Va actuar a les creacions Iets op Bach, Wolf vsprs (Alain Platel), i Tempus Fugit (Sidi Larbi Cherkaoui). Va crear Une vie inutile en col·laboració amb Peeping Tom, Bartime (Victoria) amb Einat Tuchman, i Cocina Erotica No Wonderamb Constanza Macras. La seva darrera peça, La Mancha, es va presentar com a part del projecte 1, 2, 3 / Propositions (Les Ballets C. de la B.).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

Del 6 al 9 de març de 2008

Més informació

http://www.lesballetscdela.be

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x