5 i 6 de novembre de 2011

Dairakudakan/Kochuten Performance Paradise in the Jar Odyssey 2001

Compra entrada

Compartir

Exitosa companyia japonesa de dansa Butoh

L’ESPECTACLE

Dairakudakan, prestigiosa i innovadora companyia de butoh del Japó, presenta Paradise in the Jar Oddisey 2001 de Kumotaro Mukai, primer dels capítols de la trilogia The Jar Oddisey i un dels seus espectacles més valorats. Kochuten és el projecte a través del qual el director i fundador de la companyia, Akaji Maro, anima a que els seus ballarins desenvolupin la seva creativitat i forma d’expressió a la recerca de noves formes de dansa i de talents que liderin el futur de Dairakudakan. Paradise in the Jar Oddisey 2001 comença a la llar d’una pacífica família contemporània que té sota la taula del saló un forat que condueix a Kochu, un món d’una altra dimensió de dins d’un càntir. Mukai, juntament a Maro, el més il·lustre representant de Dairakudakan, ens convida a acompanyar a una fascinant aventura per un altre món a una família molt particular. Un dels millors treballs de Dairakudakan que, amb motiu de la seva representació a Espanya, comptarà amb l’actuació especial del líder de la companyia, Akaji Maro.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia Kumotaro Mukai
Direcció artística Akaji Maro
Ballarins Kumotaro Mukai, Takuya Muramatsu, Ikko Tamura, Atsushi Matsuda, Tomoshi Shioya, Barabbas Okuyama, Daiichiro Yuyama, Kohei Wakaba, Akaji Maro (actuació especial)
Director tècnic Kazuhiko Nakahara
Disseny llums Noriyuki Mori

Coproducció Dairakudakan; Fundación Japón (Madrid)
Amb el suport Agència d’Assumptes Culturals del Govern del Japó en l’any fiscal 2011 i Govern Metropolità de Tòquio

LA COMPANYIA

Dairakudakan es va fundar el 1972 com una de les primeres companyies de dansa butoh. Va aparèixer a l’escena internacional el 1982 amb l’estrena mundial de Kaiin no Uma a Avinyó. Ha estat guardonada cinc vegades (1974, 1987, 1996, 1999 i 2007) amb el Premi de l’Associació de Crítics de la Dansa Japonesa (Buyo Hihyoka Kyokai), un dels més prestigiosos dins el món de la dansa nipona.

Amb la col·laboració de:
HITACHI JAPAN FOUNDATION

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

5 i 6 de novembre de 2011

5 de novembre: 20h - 6 de novembre: 19h

Sala OM

22€ – 18,5€ (tarifa B)

Més informació

Web de la companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x