Del 31 de març al 2 d’abril

RAQUEL GUALTERO Panorama

Compra la teva entrada

Compartir

Quin futur li espera al cos humà? Panorama és un solo de dansa que du fins l’extrem aquesta pregunta amb una barreja de fantasia, sentit de l’humor i un toc d’esperança. Raquel Gualtero ens proposa entrar en un estat contemplatiu en el qual, a través del seu cos, transitem per diferents imaginaris que ens resulten estranyament familiars. Tota la peça està carregada de gestos reconeixibles que, a través de la seva repetició, es converteixen en coreografies infinites.

Raquel Gualtero Soriano ha treballat com a ballarina amb Àlex Rigola, Sònia Gómez, Pere Faura, Romeo Castelluci, Scottish Dance Theatre, Fabulous Beast, Àngels Margarit i Lipi Hernández, entre d’altres. Com a creadora, va debutar l’any 2005 amb Blanco, que va formar part del reconegut ITs Festival Amsterdam. Van seguir les peces Persona, guanyadora del premi Injuve 2011 a la creació jove, Brut, Nuà i Amaro, que completen la seva trajectòria com a coreògrafa.

Autoria Raquel Gualtero / Direcció Raquel Gualtero / Interpretació Raquel Gualtero / Ajudantia direcció Lipi Hernández / Suport a la dramatúrgia Albert Pérez / Mirada externa Salva Sanchis / Autoria i direcció musical Aurora Bauzà / Escenografia Arnau Sala / Vestuari Raquel Gualtero / Disseny il·luminació Arnau Sala / Fotografia Marga Parés
Producció i acompanyament Tina Agency, El Climamola / Coproducció Mercat de les Flors, Festival Sismògraf, Antic Teatre / Amb el suport Danza en Breve (La Laguna, Tenerife), Convent de les Arts (Alcover), Graner fàbrica de creació, Centre Cívic de la Barceloneta, L’Animal a l’Esquena / Agraïments Óscar Dasi, Pere Faura, Rodrigo Rammsy, La Caldera, Raquel Klein, Semolina Tomic, Javier Cuevas, Aleix Vallverdú, Miquel Fiol, Amaranta Velarde

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

Del 31 de març al 2 d’abril

19 h

Sala PB

12 €

Durada: 40 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x