Del 31 de març al 2 d’abril

RAQUEL GUALTERO Panorama

Compra la teva entrada

Compartir

Del grec pân (tot) i hórama (vista) la paraula Panorama va ser emprada pel pintor irlandès Robert Barker per descriure les seves pintures circulars. Els seus paisatges generen una experiència immersiva que convida a la contemplació i la reflexió. Quin és el nostre lloc en aquest paisatge? Raquel Gualtero també ens empeny cap a un estat contemplatiu, cap a un trànsit per diversos imaginaris estranyament familiars. El seu cos és el centre del paisatge. Els seus gestos esdevenen coreografies infinites. Panorama és un solo de dansa que ens transporta cap a un lloc íntim, únic i intransferible. Un lloc recorregut per una veu que ens pertany i que transforma els motlles que ens hem construït. Potser es tracta d’un lloc estrany, inhòspit i inesperat, però és, sens dubte, un lloc que anhelem.

Raquel Gualtero Soriano ha treballat com a ballarina amb Àlex Rigola, Sònia Gómez, Pere Faura, Romeo Castelluci, Scottish Dance Theatre, Fabulous Beast, Àngels Margarit i Lipi Hernández, entre d’altres. Com a creadora, va debutar l’any 2005 amb Blanco, que va formar part del reconegut ITs Festival Amsterdam. Van seguir les peces Persona, guanyadora del premi Injuve 2011 a la creació jove, Brut, Nuà i Amaro, que completen la seva trajectòria com a coreògrafa.

Direcció Raquel Gualtero / Interpretació Raquel Gualtero / Ajudantia direcció Lipi Hernández / Suport a la dramatúrgia Albert Pérez / Suport al moviment Salva Sanchis / Autoria i direcció musical Aurora Bauzà i Rodrigo Rammsy /  Escenografia Arnau Sala / Disseny il·luminació Arnau Sala / Suport en l’espai escènic Raquel Klein / Fotografia Alice Brazzit / Disseny espai sonor Albert Tarrats i Adria Juan / Estilisme David Serrano i Magda Suárez
Producció i distribució Tina Agency, El Climamola / Coproducció Mercat de les Flors, Festival Sismògraf, Antic Teatre / Amb el suport Danza en Breve, La Laguna, Convent de les Arts, El Graner Fàbrica de Creació, La Caldera Barcelona, L’Animal a l’Esquena, Centre Cívic de la Barceloneta, L’Estruch Fàbrica de Creació, Teatre Auditori Llinars i Departament de Cultura de la Generalitat / Agraïments Óscar Dasi, Pere Faura, Sarah Anglada, Javier Cuevas, Miquel Fiol, Amaranta Velarde, Cesar Lopez  i Pia Mazuela

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x