FIRA DEL CIRC TRAPEZI OXÍMORON (21 d’abril)

Compra entrada

Compartir

Algo de vidrio, de LOS SANTOS

Oximoron - Los Santos

Durada: 10 minuts

Una història d’amor grotesca i delirant.  Gots, ampolles i dos homes a les profunditats d’una casa en runes a punt de derrumbar-se… igual que les seves ments.

A una ciutat on proliferen vivendes buides, dos homes ocupen una casa que pertanyi a a una vella dama, envoltats del luxe antic i la olor a humitat.. Envellits i desgastats. En un constant espiritisme d’objectes, vinculat amb els fantasmes que s’allotjen  a les coses.

Direcció Karl Stets
Idea original Los Santos (Claudio Inferno- Eleazar Fanjul)

 

 

Um belo dia, de DULCE DUCA

Oximoron - Dulce Duca

Durada: 30 minuts

Um belo dia és un espectacle revestit i purament emocional. El malabar (manipulació i equilibris de masses) deriva d’una comunicació corporal emotiva, intrigant i integrant al públic de totes les edats dins un instant ple de vida.

De DulceDuca
Intèrpret DulceDuca
L’ull de Iris
Música Pachelbel i Foutaise
Concepció del vestuari DulceDuca y Mar
Imagen Laurent Foutaise
Producció i distribució LO MAXIMO – Elena Ros

 

Imaga, de INGRID ESPERANZA / MELISSA SCIOSCIA

Oximoron - INGRID ESPERANZA / MELISSA SCIOSCIA

Durada: 12 minuts

Dues dones entren al seu estrany quotidià, dibuixen l’espai eteri. Connectades per una corda, elles juguen, es diverteixen i permeten a la imaginació volar i a les emocions emergir. Mitjançant manipulacions i jocs de contrapès, estableixen els seus codis i rols, troben l’equilibri i la suspensió… Aquesta peça forma part del procés d’investigació de la tècnica de suspensió capil·lar. Passant límits establerts i creant noves imatges en aquesta disciplina antiga o fins i tot per a molts, mai vista.

Creadores i intèrprets Melissa Scioscia, Ingrid Esperanza

Imaga Obernai from Ingrid Esperanza on Vimeo.

Imaga Cabrils Final from Ingrid Esperanza on Vimeo.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

20h

Sala MAC

6€

Durada: 45-60'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x