20 de març

HÉLA FATTOUMI, ÉRIC LAMOUREUX Oscyl (funcions escolars)

Inscripcions (a partir del 03/09)

Compartir

Recomanat a partir de 12 anys

Titelles autònoms que donaran la rèplica als humans: aquesta combinació de dansa contemporània i arts plàstiques configura una peça creada el 2017 per explorar la relació amb l’altre, amb l’alteritat. Les escultures són de mida humana i s’anomenen oscils per la seva capacitat d’oscil·lar amb els ballarins. Aquesta escultura també es podrà veure en un espai públic perquè tothom les pugui descobrir: Oscyl Variation tindrà lloc en un indret obert; aquesta varietat de la peça permet la seva integració amb els elements i la idiosincràsia dels llocs on es proposa, aconseguint més proximitat amb el públic.

A partir de 1990, les creacions dels coreògrafs Héla Fattoumi i Éric Lamoureux han rebut reconeixement internacional. Des de març de 2015, ambdós dirigeixen el Centre chorégraphique de Franche-Comté a Belfort, on van crear el projecte VIADANSE, que té com a objectiu la circulació de projectes i la construcció de xarxes, a més d’estudiar fórmules de reinventar la relació amb el públic.

Concepció Héla Fattoumi, Éric Lamoureux / Coreografia Héla Fattoumi, Éric Lamoureux en col·laboració amb els intèrprets / Artista visual, escenògraf Stéphane Pauvret / Intèrprets Sarath Amarasingam, Jim Couturier, Robin Lamothe, Bastien Lefèvre o Matthieu Coulon Johanna Mandonnet, Clémentine Maubon, Angela Vanoni
Coproducció Festival Mondial des Théâtres de Marionnettes de Charleville-Mézières; Théâtre National de Chaillot, Paris; Espace des Arts, Scène nationale de Chalon-sur-Saône; Le Granit, Scène nationale de Belfort; MA, Scène nationale – Pays de Montbéliard; Les 2 Scènes, Scène nationale de Besançon

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x