30 setembre i 1, 2 i 3 d'octubre

MARINA MASCARELL Orthopedica corporatio

Compra la teva entrada

Compartir

La heterogeneïtat com a eix vertebrador d’aquesta nova creació de Marina Mascarell, amb 6 intèrprets a escena de 22 a 54 anys, de trajectòries, cultures i nacionalitats diferents, que interactuen i es fusionen. Els cossos d’aquest eclèctic grup de ballarins protagonitzen la resistència, la lluita per no ser domesticats i estandarditzats, en un viatge en què el so es mostra com a una extensió del cos.

La coreògrafa espanyola-neerlandesa Marina Mascarell trasllada a la dansa el seu compromís amb la societat d’una manera poètica. El 2015 va ser guardonada amb el prestigiós Premi de Dansa del BNG Bank, un reconeixement al seu gran talent i projecció. Mascarell, que des de l’any 2012 treballa com a coreògrafa independent, ha creat peces per a grans companyies com ara Nederlands Dans Theater de l’Haia, Göteborgs Operans Danskompani, Lyon Opera Ballet, Skånes Dansteater de Malmö i Dance Forum Taipei, entre d’altres. La seva obra aborda el món en què vivim, les decisions que prenem i les seves conseqüències, i va molt més enllà de la simple forma o de l’estètica pura, amb una gran i personal qualitat de moviment.

Direcció Marina Mascarell / Intèrprets Alessandro Sabatini, Reiko Ohta, Amancio Gonzalez, Louis Gillard, Eli Cohen, Cree Barnett Williams / Dramatúrgia Riikka Laakso / Ajudant escenografia Júlia Bauer / Composició musical Yamila Ríos / Disseny so Damien Bazin / Disseny escenografia i llums Paula Miranda / Disseny vestuari Nina Botkay / Sastressa Rosa Perez /  Vídeo Mila Ercoli / Producció executiva Elclimamola
Coproducció Mercat de les Flors, Korzo Theatre, Taipei Performing Arts Center / Amb el suport Danseu Festival / Distribució Elclimamola / Agraïments Sala Beckett, Can Bell, René Müller, El Flaco, Joan Viscasillas, Tristán Pérez-Martín / Amb la col·laboració de L’Ambaixada dels Països Baixos a Espanya

Marina Mascarell és artista associada al Mercat de les Flors

Coproducció Mercat de les Flors

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’: ds 2 d’octubre, a càrrec del coreògraf Javier Guerrero

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x