ROLAND OLBETER Orlando Furioso!

Compartir

L’ESPECTACLE

Orlando Furioso! és un projecte insòlit i fascinant que reuneix d’una banda quatre instruments de corda electro-mecànics, un cap que canta i un tambor que toca sol, i d’altra banda, una soprano. Aquests instruments han estat creats per Roland Olbeter i dotats de so acústic real i moviments autònoms; cadascun té una afinació diferent i com qualsevol instrument analògic, sons i qualitats particulars que en defineixen el caràcter. Tots ells interpreten una adaptació escènica-musical del clàssic, de Ludovico Ariosto, conte fantàstic d’un heroi enfurismat fins a perdre la raó, a causa d’un amor no correspós.

LA FITXA ARTISTICA

Idea, concepte i instruments Roland Olbeter Composició Michael Gross Soprano Claudia Schneider

Producció Roland Olbeter

Coproducció Festival d’Òpera de Butxaca i Noves Creacions Patrocina Siemens, Festo, Tandler y Pinmar Amb el suport de Adagio y Clavia

LA COMPANYIA

Roland Olbeter és el creador de gran part dels enginys que utilitzen La Fura dels Baus en els seus espectacles. Michael Gross és trompetista i compositor i ha col·laborat amb Frank Zappa, Maricio Kagel i Stockhausen, entre d’altres.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x