• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES

Origami

15, 16, 22 i 23 de març
 • Temporada

  2013-2014

 • Durada

  60'

 • Tarifa

  8€

 • Horari

  Dissabtes 18h, diumenges 12h

 • Espai

Origami és el primer espectacle per a públic jove creat el 2002 per Àngels Margarit / cia MUDANCES, on la dansa és el llenguatge protagonista, però desdibuixa els seus límits per ésser indestriable amb l’espai, la llum, els objectes, la música… La finestra, com a idea d’espai per retallar i seleccionar, mirar i veure, sortir i entrar, suggerir i imaginar i, en definitiva, viatjar per un joc de laberint escènic, sense perdre el fil. Una poètica visual plena de sorpreses i suggeriments, que ens convida a inventar la nostra pròpia història, la nostra lectura personal de les diferents situacions escèniques.

Àngels Margarit pertany a la primera generació de ballarins contemporanis sorgida a finals dels 70 a Barcelona. Després va continuar els seus estudis a distints llocs d’Europa i a New York. El 1985 crea Mudances peça que també donarà nom a la seva companyia. Amb els primers espectacles, Mudances (1985) i Kolbebasar (1988), entra a l’escena internacional on hi presentarà amb regularitat la seva obra. Els últims treballs són una Retrospectiva 25 anys de la companyia (2010), From B to B (2011), en col·laboració amb Thomas Hauery, i Capricis (2013). Ha rebut nombrosos premis com el Grand Prix du Concours Chorégraphique de Bagnolet per Kolbebasar (França, 1988), el Premi Nacional de Dansa de Catalunya (1986, 1991, 1999) o el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Escèniques (1993), entre d’altres. El 2010 rep el Premio Nacional de Danza que atorga el Ministeri de Cultura.

Coreografia, espai escènic i direcció Àngels Margarit
Intèrprets Eneko Alcaraz, Dory Sánchez, Gustavo Lesgart, Isabel López
Música original i edició musical Joan Saura

Producció Àngels Margarit / Cia. Mudances
Coproducció L’Espai de dansa i música de la Generalitat de Catalunya
Amb la col·laboració Teatre de Salt, Ajuntament de Terrassa
Àngels Margarit / Cia Mudances està subvencionada per ICUB-Ajuntament de Barcelona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Logo LA RED - Danza a Escena

logo MUJI

 ACTIVITATS PARAL·LELES

Crea i imagina amb origami, a càrrec de Mihoko Sugita i amb el suport de Muji.
16, 22 i 23 de març a la sortida de la funció

Mou-te amb Origami, moments de l’obra al teu cos.
A la sortida de totes les funcions dels caps de setmana