23 i 24 de març al Museu Nacional d’Art de Catalunya

COMPANYIA ARRANGEMENT PROVISOIRE / JORDI GALÍ Orbes

Compartir

Espectacle inclòs dins La Quinzena metropolitana de dansa

Cos, matèria, temps, espai i relacions són els conceptes clau d’aquesta instal·lació: 120 estructures corporals en què els cinc intèrprets són alhora constructors i materials. Aquestes arquitectures efímeres parteixen d’un protocol matemàtic precís basat en l’atzar i les operacions de simetria, i són el resultat dels esforços de tracció i compressió que s’organitzen amb precisió en els cossos que hi participen, de manera que es creen situacions d’un equilibri coral compost per la suma de desequilibris individuals.

L’abstracció de les estructures que se’n deriven es veu transformada per l’espai públic i els seus canvis constants. En aquest context en transformació constant, els cossos despleguen la seva presència en el temps, oferint a l’espectador múltiples interpretacions.

Nascut al 1980, Jordi Galí va estudiar dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona. Com a ballarí ha treballat amb Emilio Gutiérrez (1997-1999), Wim Vandekeybus (1999-2001), Anne Teresa De Keersmaeker (2001-2003), Lies Pawels (2004-2005) i Maguy Marin (2005-2010), entre d’altres. Guardonat amb el Premi al Millor Ballarí al Certamen Coreográfico de Madrid de 1998 i el Premi honorífic al Millor Actor per Kontact International Theater Festival de Torun (Polònia) el 2005. Des de 2001, Jordi Galí desenvolupa el seu propi treball i el 2007 va fundar la companyia Arrangement Provisoire. Des de 2014 comparteix la direcció artística amb Vania Vaneau.

Entre 2011 i 2014 ha esdevingut artista associat a RamDam Arts Center (Sainte-Foy-lès-Lyon). Des de 2016 fins 2018 ell i Vania Vaneau són artistes associats a Le Pacifique CDCN de Grenoble. El diàleg entre el gest i la matèria és el nucli dels seus darrers treballs.

Concepció Jordi Galí / En diàleg amb Nermin Salepci / Creació i interpretació Anne Sophie Gabert, Lea Helmstädter, Konrad Kaniuk, Jérémy Paon, Jeanne Vallauri – Julia Moncla / Col·laboradors Vania Vaneau, Julien Quartier, Sandra Pasini, Guillaume Robert / Producció Arrangement Provisoire, Extrapole / Coproducció Mercat de les Flors – La quinzena metropolitana de dansa, Le Pacifique – CDCN de Grenoble, La Briqueterie – CDCN du Val de Marne, Les Subsistances – Lyon, CCN de Nantes, CCN de Rillieux-la-Pape – Accueil Studio : Centre chorégraphique national de Rillieux-la-Pape, direction Yuval Pick / Amb el suport Format – Ardèche per a la coproducció i residència, i Région Auvergne-Rhône-Alpes per a la creació

#JordiGalí #Orbes

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

23 i 24 de març al Museu Nacional d’Art de Catalunya

Dissabte a partir de les 16h, diumenge a partir de les12h

Museu Nacional d’Art de Catalunya

Gratuït

Durada: 2h 45 minuts (el públic és lliure d’entrar i sortir)

Més informació

web cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x