• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

GUSTAVO CIRÍACO

Onde o horizonte se move

13, 14 i 15 de març
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Durada

  40' aprox

 • Tarifa

  12€

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  Div 18h / Dis 18h / Dg 12h

Pack Brasil

Aconsegueix el teu Pack Brasil per disfrutar de Brasil, 2 cares: pagues una entrada i la segona et surt al 50% (només per la compra d’entrades d’espectacles diferents)

2 entrades = 18 euros                     

Afegeix les dues entrades a la teva cistella i el descompte s’aplicarà automàticament.

Onde o horizonte se move (On l’horitzó es mou) és un projecte site-specific entorn a l’horitzó com a camp de ficció compartida. A partir de la selecció d’un paisatge i un lloc des d’on el públic l’observa, el projecte promou la seva gradual transformació a través de figures que apareixen i desapareixen en l’horitzó. Aquesta peça compta amb voluntaris veïns o habituals del barri de Poble Sec i convida al públic a una desacceleració: des d’un mirador, una planícia, una avinguda, un paisatge es desplega, una ciutat es revela. Aquí els espectadors, com si foren guardians del passat, recorren l’horitzó per tal de desxifrar aquests figures esborrades pel sol que es tornen persones, històries, mons.

Gustavo Ciríaco és un artista brasiler establert a Rio de Janeiro, amb una forta projecció internacional. Ha presentat les seves obres a Europa, Amèrica Llatina, Orient Mitjà i més recentment a l’Extrem Orient. Treballa transversalment amb diverses disciplines artístiques, interessat en altres coneixements, altres camps, altres veus. Sovint a través de les persones, observant altres maneres de moure’s en el dia a dia, afegint potencial, eines i coneixement sobre com tractar el temps i l’espai. Ha utilitzat la coreografia, el teatre, el vídeo, la narració de contes i les accions urbanes en obres-conversa on l’encontre és la inspiració per a ficcions i situacions compartides. 

On l’horitzó es mou es va incloure en el programa oficial de Guimarães – Capital Europea de la Cultura 2012 (Sweet & Tender Colaborations, organitzada per Maus Hábitos) i de la misió artística Rio Occupation London, a la London Cultural Olympiads 2012. El projecte va estar en residència a la Cidade das Artes, en la programació del Festival Panorama (Rio, 2013), en gira amb el Circuït SESC de Artes, recorrent nou ciutats de l’interior de l’estat de São Paulo.

Concepció i direcció artística Gustavo Ciríaco
Assistència dirección Priscila Maia
Intèrprets Ana Trincão, Gustavo Ciríaco, Priscila Maia, Tiago Barbosa
Direcció producció Míriam Martin Ferrer
Management Jesse James – Anda&Fala

Intèrprets locals Ariadna Cabrera Rueda, Laura Gutiérrez Vázquez, Francisco Gutiérrez Vázquez, Julia Mar, Karla Colman Castro, Cirila Targhetta, Mònica Guillemat Rocamora, Alice Pernes, Edu Tabueña, Katerina Archontaki, Pau Rodríguez Espinal, Ewa Staniewicz, Meritxell Romanos Bayés, Miguel Murillo Rodríguez, Linda Uhr, Yaiza Ramos, Alejandro Flores Márquez, Montserrat Casals Ros, Jaume Viñas


Aquest espectacle es realitzarà en un espai públic.
El punt de trobada serà el vestíbul del Mercat de les Flors a les 18h (per a les funcions de dissabte i diumenge al matí, a les 12h) i caldrà fer un desplaçament a peu de 15 minuts.