Del 9 a l’11 i del 15 al 18 de gener

JORDI CORTÉS / DAMIÁN MUÑOZ Ölelés

Compartir

Espectacle basat en la novel·la 'L’última trobada' de Sándor Márai

Aquesta peça parla del retrobament de dos vells amics, que havien  estat com germans, després de quaranta anys de distanciament físic i espiritual. Ambdós volen solucionar un conflicte del passat que els va distanciar i ara es veuen obligats a enfrontar-se als seus fantasmes per última vegada. Un duel sense armes en què els dos homes són caçador i presa alhora. Segons el propi Márái, és estrany però en hongarès les paraules ölés i ölelés, “matança” i “petó”, s’assemblen i tenen la mateixa arrel… Després d’un llarg camí d’actuacions arreu del món, ara podem tornar a gaudir d’aquest espectacle guardonat en moltes ocasions.

Jordi Cortés es va format a l’Institut del Teatre de Barcelona. Com intèrpret ha treballat en companyies com ara Lanònima Imperial, Mudances, Metros, Heightened Reality, DV8 Physical Theatre, Nigel Charnock… Com a director ha creat Prestidigitaccions, Lucky, Happy Hour, De Cara, Grand Ecart, Day Dreaming at Dusk, el duet Mat, i més recentment les peces V.I.T.R.I.O.L, Black Out, In Heaven i Fòssil. Codirigeix amb Damián Muñoz Tres Tristes stripteases. És el director artístic de la companyia i productora Alta Realitat i director a l’Associació Kiakahart.

Damián Muñoz crea amb la Virginia Garcia el 1996 la companyia de creació artística La Intrusa. Creen, dirigeixen i produeixen projectes escènics i audiovisuals. Els seus treballs s’han vist a més de 30 països. Han treballat per nombroses companyies nacionals i internacionals, com la Companyia Nacional de Noruega Carte Blanche. Artista convidat al Movement Research (New York) SNDO o Dance Theater School (Amsterdam). Combina la seva creació escènica amb col·laboracions teatrals, disseny, l’audiovisual i la publicitat. Ha rebut nombrosos premis tant per les seves creacions escèniques com audiovisuals.

Creació i interpretació: Jordi Cortés, Damián Muñoz
Col·laboració artística: María Muñoz
Música: Collage
Il·luminació: Javi Ulla
Espai escènic: Jordi Cortés, Damián Muñoz, María de Frutos
Veu: Sílvia Pérez
Vestuari: Antonio Belart
Modista: Goretti Puente
Fotografia: Josep Aznar
Community Manager: Marc Mittenhoff
Producció: Jordi Cortés – Alta Realitat & Damián Muñoz
Producció executiva: Raül Perales. 

Coproducció: Endansa
Amb la col·laboració L’animal a l’esquena, Fabrik Tanztage Potsdam, L’Estruch – Fàbrica de Creació de les Arts en Viu de Sabadell

Segueix-nos i digues la teva amb el hashtag #Oleles


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

 

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Del 9 a l’11 i del 15 al 18 de gener

20:30h / dg 18h

Sala PB

16€

Durada: 55'

Més informació

Web Alta Realitat

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x