• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

JORDI CORTÉS / DAMIÁN MUÑOZ

Ölelés

Del 9 a l’11 i del 15 al 18 de gener
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Durada

  55'

 • Tarifa

  16€

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20:30h / dg 18h

 • Espai

Aquesta peça parla del retrobament de dos vells amics, que havien  estat com germans, després de quaranta anys de distanciament físic i espiritual. Ambdós volen solucionar un conflicte del passat que els va distanciar i ara es veuen obligats a enfrontar-se als seus fantasmes per última vegada. Un duel sense armes en què els dos homes són caçador i presa alhora. Segons el propi Márái, és estrany però en hongarès les paraules ölés i ölelés, “matança” i “petó”, s’assemblen i tenen la mateixa arrel… Després d’un llarg camí d’actuacions arreu del món, ara podem tornar a gaudir d’aquest espectacle guardonat en moltes ocasions.

Jordi Cortés es va format a l’Institut del Teatre de Barcelona. Com intèrpret ha treballat en companyies com ara Lanònima Imperial, Mudances, Metros, Heightened Reality, DV8 Physical Theatre, Nigel Charnock… Com a director ha creat Prestidigitaccions, Lucky, Happy Hour, De Cara, Grand Ecart, Day Dreaming at Dusk, el duet Mat, i més recentment les peces V.I.T.R.I.O.L, Black Out, In Heaven i Fòssil. Codirigeix amb Damián Muñoz Tres Tristes stripteases. És el director artístic de la companyia i productora Alta Realitat i director a l’Associació Kiakahart.

Damián Muñoz crea amb la Virginia Garcia el 1996 la companyia de creació artística La Intrusa. Creen, dirigeixen i produeixen projectes escènics i audiovisuals. Els seus treballs s’han vist a més de 30 països. Han treballat per nombroses companyies nacionals i internacionals, com la Companyia Nacional de Noruega Carte Blanche. Artista convidat al Movement Research (New York) SNDO o Dance Theater School (Amsterdam). Combina la seva creació escènica amb col·laboracions teatrals, disseny, l’audiovisual i la publicitat. Ha rebut nombrosos premis tant per les seves creacions escèniques com audiovisuals.

Creació i interpretació: Jordi Cortés, Damián Muñoz
Col·laboració artística: María Muñoz
Música: Collage
Il·luminació: Javi Ulla
Espai escènic: Jordi Cortés, Damián Muñoz, María de Frutos
Veu: Sílvia Pérez
Vestuari: Antonio Belart
Modista: Goretti Puente
Fotografia: Josep Aznar
Community Manager: Marc Mittenhoff
Producció: Jordi Cortés – Alta Realitat & Damián Muñoz
Producció executiva: Raül Perales. 

Coproducció: Endansa
Amb la col·laboració L’animal a l’esquena, Fabrik Tanztage Potsdam, L’Estruch – Fàbrica de Creació de les Arts en Viu de Sabadell

Segueix-nos i digues la teva amb el hashtag #Oleles


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.