OJOS DE BRUJO Ojos de Brujo

Compartir

L’ESPECTACLE

Aquest nou disc, Techarí (paraula en caló que significa lliure), és el treball més madur i internacional de la banda i referma el seu so més personal. Compta amb col·laboracions que van des del banghra d’Asian Dub Foundation al soul-rap de Dakar amb Daara J, els tambors Batás i el jazz contemporani cubà, la guitarra i el saber fer de Pepe Habichuela o l’art de Martirio i Raúl Rodríguez.

En aquest nou espectacle estan convidats alguns dels artistes que han col·laborat en Techarí. El show inclourà videoprojeccions i graffitis. Hi haurà una exposició de fotos de la banda així com les obres de diversos artistes que han interpretat els 14 temes de l’àlbum. Es podran veure també els nous vídeos d’animació amb temes de Techarí i el documental realitzat per Ojos de Brujo durant la seva estada a Cuba.

LA FITXA ARTISTICA

Producció Diquela Concerts

LA COMPANYIA

Ojos de Brujo sempre ha volgut mostrar en directe el seu treball artístic en la seva màxima expressió, sense reduir-lo només a l’actuació musical. És per això que en aquesta presentació el grup exposa la unió de diferents disciplines artístiques: ball, videoart, graffitis, fotografia, pintura i música.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x