20 i 21 de març

L-E-V Dance Company - Sharon Eyal & Gai Behar OCD Love

compra entrades

Compartir

L’espectacle OCD Love parla sobre els buits de l’ésser humà per la falta d’amor. De persones d’aparença completa i intacta per fora però plenes de forats per dins. L’artista i coreògrafa Sharon Eyal s’ha inspirat en el poema OCD del poeta nord americà Neil Hilborn que parla de l’amor a través de la mirada d’una persona que pateix un trastorn obsessiu compulsiu per crear OCD (acrònim de obsessive compulsive disorder en anglès).

Des de 2006 els israelians Sharon Eyal i Gai Behar s’han alçat com una de les veus rellevants dins la comunitat artística internacional. La companyia L-E-V, creada el 2013, és la culminació d’anys fent espectacles que combinen la música electrònica, la moda i la dansa més contemporània junt amb la musica del creador Ori Lichtik.

Creadors Sharon Eyal i Gai Behar / Artista musical i música en directe Ori Lichtik / Il·luminació Thierry Dreyfus / Ballarins Daniel Norgren-Jensen, Clyde Emmanuel Archer, Keren Lurie Pardes, Rebecca Hytting, Alice Godfrey, Darren Devaney, Guido Dutilh / Mànager Roy Bedarshi / Assistent direcció Tom Weinberger / Director tècnic Alon Cohen /   Vestuari Odelia Arnold / Col·laboradors Rebecca Hytting, Gon Biran, Sharon Eyal, Gai Behar
Coproducció Colours –International Dance Festival –Stuttgart; Sadler’s Wells – London; Carolina Performing Arts – The University of North Carolina at Chapel Hill; Julidans – Amsterdam; Montpellier Danse
La producció d’OCD Love es va desenvolupar a través d’un residency Arts Performing al Centre Banff, Canadà

*Programació de Dansa Metropolitana

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

20 i 21 de març

divendres a les 20:30 h, dissabte a les 20 h

Sala MAC

22 €

Durada: 55 minuts

Més informació

website

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x