Del 15 al 17 de gener

SALVA SANCHIS Objects in Mirror Are Closer Than They Appear

Compartir

L’ESPECTACLE

Objects in mirror are closer than they appear, quinzena creació de Salva Sanchis, és una peça que tracta principalment de la dicotomia entre realitat i aparença. Utilitzant la dansa entre altres formes d’expressió, la peça reflexiona sobre el fet que les aparences no només es refereixen a una realitat, sinó que de fet esdevenen la nostra realitat. La peça s’inspira en els avenços recents de la neurologia cognitiva, especialment l’estudi d’experiències extracorpòries. També en l’impacte en la cultura popular dels famosos casos de muntatges i de la creença en el contacte amb extraterrestres i les abduccions alienígenes. En lloc de limitar-se a ser un mer reflex de tots aquests temes, l’espectacle en ell mateix esdevé un objecte que ens convida a reconsiderar la nostra percepció del món i el lloc que hi ocupem.

LA FITXA ARTISTICA

Coreografia Salva Sanchis
Creació i interpretació Tarek Halaby, Peter Lenaerts, Salva Sanchis, Manon Santkin, Georgia Vardarou
Disseny de so Peter Lenaerts

Producció Latent Fuss vzw

Coproducció Mercat de les Flors, Kaaitheater, Trafo, Rosas
Amb el suport Vlaamse Gemeenschapscomissie

LA COMPANYIA

Salva Sanchis, coreògraf i ballarí resident a Brussel·les, es va graduar amb la primera generació de PARTS, l’any 1998. D’aleshores ençà ha coreografiat la seva pròpia obra i l’ha presentada arreu d’Europa. Juntament amb Anne Teresa de Keersmaeker ha coreografiat també les peces Desh i A Love Supreme. A més a més, ha estat coreògraf convidat a la companyia Rosas i professor convidat de tècnica de la dansa i improvisació a PARTS. A banda de tota aquesta activitat, també exerceix com a professor de tècnica de la dansa en diverses escoles i companyies, tant a Bèlgica com a l’estranger.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Del 15 al 17 de gener

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x