• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

COMPAÑÍA DE CIRCO “EIA”

NUYE

Del 27 al 30 de desembre, del 2 al 4 i del 6 al 9 de gener
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2021-2022

 • Durada

  60 minuts

 • Tarifa

  20 €

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  19 h

 • Espai

Per a tot públic a partir de 8 anys

Projecte de creació per a sis acròbates que sorgeix de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella / duet. NUYE és una proposta circense i coreogràfica, que parteix de les parelles artístiques per estendre el concepte a tota mena de relacions. Equilibris acrobàtics, banquines i jocs icaris tenen lloc en un escenari ocupat per una paret modular que pren vida, amb els seus forats, portes i un trampolí i que, com nosaltres, té moltes cares.

La Companyia de Circ “eia” («impulsos imprevistos acordats» en francès, “sí” en sard) neix el 2009 a partir de la fusió de diversos artistes: Armando Rabanera, Fabrizio Giannini i Cristiano Della Monica (Cirque Vague, Circo de la Sombra i Le Grand Osim Orchestra) i Francesca Lissia i Celso Pereira (Celso y Frana). Amb 12 anys d’experiència col·lectiva, quatre creacions en actiu i més de 600 representacions a 18 països, “eia” és una companyia de referència en el circ contemporani català i espanyol. Al centre de les seves creacions hi ha un circ humà, capaç d’evocar la complexitat de les relacions humanes. Al Mercat els hem pogut veure en diverses ocasions, l’última amb l’exitosa InTarsi.

Idea original Companyia de Circ “eia” / Direcció artística Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini / Posada en escena i dramatúrgia Roberto Magro, Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini / Creació i interpretació Luca Bernini, Francesco Germini, Laia Gómez Iglesias, Abby Neuberger, Maiol Pruna Soler, Ona Vives Pérez / Coreografia Michelle Man / Direcció musical Cristiano i Davide Della Monica / Creació il·luminació Thomas Bourreau / Espai sonor Micaela Iglesias / Escenografia Companyia de Circ “eia” – Armando Rabanera Muro, Oscar de Paz, Benet Jofre / Vestuari MOMU – Espai tèxtil / Col·laboracions artístiques Roberto Olivan, Elena Zanzu, Le Ficufresche
Coproducció Mercat de les Flors, GREC Festival d’Estiu de Barcelona, Theater op de Markt (BEL), Festival Assemblage’S (SUI), Théâtre de Vénissieux (FRA), L’Atelier Culturel de Landerneau (FRA), Pont des Arts – Cesson-Sévigné (FRA), Flic Scuola di Circo di Torino (ITA), Festival La Strada (AUS) / Amb el suport i la col·laboració Festival Temporada Alta, Festival UP! – Espace Catastrophe (BEL), La Central del Circ, Teatre L’Artesà, Teatre Principal de Terrassa, Teatre Cirvianum, Teatro Cervantes – Arnedo, El Graner fàbrica de creació, L’Estruch fàbrica de creació / Col·laboradors institucionals INAEM – Ministeri d’Educació, Cultura i Esport,  ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals, Institut Ramon Llull – Llengua i Cultura Catalana

Coproducció Mercat de les Flors

Els 8 i 9 de gener, la Companyia de Circ “eia” presentarà una versió de 30’ del documental sobre el procés de creació de NUYE i els enfocaments artístics de l’actual circ contemporani. La versió completa del documental es presentarà a la primavera.