Del 27 al 30 de desembre, del 2 al 4 i del 6 al 9 de gener

COMPANYIA DE CIRC “EIA” NUYE

Compra la teva entrada

Compartir

Projecte de creació per a sis acròbates que sorgeix de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella / duet. NUYE és una proposta de circ, però també coreogràfica, que parteix de les parelles artístiques per estendre el concepte a tota mena de relacions. L’espectacle té lloc a un escenari ocupat per una paret modular que pren vida, una paret amb els seus forats, les seves portes i un trampolí i que, com les relacions de parella, té dues cares.

La Companyia de Circ “eia” («impulsos imprevistos acordats» en francès, “sí” en sard) neix el 2009 a partir de la fusió de diversos artistes: Armando Rabanera, Fabrizio Giannini i Cristiano Della Monica (Cirque Vague, Circo de la Sombra i Le Grand Osim Orchestra) i Francesca Lissia i Celso Pereira (Celso y Frana). Amb 12 anys d’experiència col·lectiva, quatre creacions en actiu i més de 600 representacions a 18 països, “eia” és una companyia de referència en el circ contemporani català i espanyol. Al centre de les seves creacions hi ha un circ humà, capaç d’evocar la complexitat de les relacions humanes. Al Mercat els hem pogut veure en diverses ocasions, l’última amb l’exitosa InTarsi.

Idea original Companyia de Circ “eia” / Direcció artística Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini / Posada en escena i dramatúrgia Roberto Magro, Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini / Creació i interpretació Luca Bernini, Francesco Germini, Laia Gómez Iglesias, Abby Neuberger, Maiol Pruna Soler, Ona Vives Pérez / Coreografia Michelle Man / Direcció musical Cristiano i Davide Della Monica / Creació il·luminació Thomas Bourreau / Escenografia Companyia de Circ “eia”, Oscar de Paz, Benet Jofre / Vestuari MOMU – Espai tèxtil / Col·laboracions artístiques Roberto Olivan, Elena Zanzu, Le Ficufresche
Coproducció Mercat de les Flors, GREC Festival d’Estiu de Barcelona, Theater op de Markt (BEL), Festival Assemblage’S (SUI), Théâtre de Vénissieux (FRA), L’Atelier Culturel de Landerneau (FRA), Pont des Arts – Cesson-Sévigné (FRA), Flic Scuola di Circo di Torino (ITA), Festival La Strada (AUS) / Amb el suport i la col·laboració Festival Temporada Alta, Festival UP! – Espace Catastrophe (BEL), La Central del Circ, Teatre L’Artesà, Teatre Principal de Terrassa, Teatre Cirvianum, Teatro Cervantes – Arnedo, El Graner fàbrica de creació, L’Estruch fàbrica de creació / Col·laboradors institucionals INAEM – Ministeri d’Educació, Cultura i Esport,  ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals, Institut Ramon Llull – Llengua i Cultura Catalana

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 27 al 30 de desembre, del 2 al 4 i del 6 al 9 de gener

19 h

Sala MAC

20 €

Durada: 60 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x