• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

ARACALADANZA

Nubes

Del 23 al 29 de desembre de 2010
  • Temporada

    2010-2011

  • Tarifa

    Tarifa F – 8€ (espectacle fora d’abonament)

L’ESPECTACLE

Després de la peça Pequeños paraísos en què Aracaladanza jugava amb el famós quadre El jardí de les delícies d’El Bosco, ara és el pintor surrealista René Magritte qui inspira a Enrique Cabrera i la seva companyia a l’hora de crear un espectacle per a tots els públics, on se succeeixen escenes màgiques, oníriques i plenes de fantasia. El coreògraf continua ambNubes la seva trilogia que s’endinsa en els móns creatius de pintors rellevants i que clourà amb una obra a partir de les creacions de Joan Miró.

A Nubes, els intèrprets juguen amb objectes quotidians que apareixen en els quadres de Magritte i que ens transporten al seu univers, com les pomes, els paraigües o els famosos barrets rodons, impregnant-se del surrealisme d’aquest pintor belga: “Les imatges de Magritte són somnis, no per adormir-nos, sinó per despertar-nos”. Nubes ha obtingut el Premi al Millor Espectacle Fetén 2010.

Nubes és una coproducció entre el Mercat de les Flors, l’Auditori de Tenerife i el prestigiós teatre londinenc Sadler’s Wells.

Les sessions per a escolars tindran lloc del 23 al 25 de març (consulteu-ho aquí)

FITXA ARTÍSTICA

Idea, direcció, coreografia Enrique Cabrera 
Assistent coreogràfica Natali Camolez 
Ballarins Carolina Arija, Raquel de la Paza, Olga Lladó, Noelia Pérez, Jimena Trueba, Natali Camolez, Jorge Brea, Ignacio Martín, Julio Quintanilla
Composició música original Mariano Lozano P. Ramos 
Disseny d’escenografia, vestuari Elisa Sanz

Amb la subvenció Comunidad de Madrid
Col·laboren Diputació d’Albacete, Teatro Auditorio Ciudad de Alcobendas, Teatros del Canal de Madrid
Les projeccions han estat realitzades amb la col·laboració de Jerwood Foundation
Amb el suport Teatro de la Abadía

LA COMPANYIA

La companyia Aracaladanza va néixer a Madrid l’any 1994 de la mà del coreògraf Enrique Cabrera, nascut a Buenos Aires, amb la intenció d’apropar la dansa contemporània als públics infantil i familiar; és la companyia més destacada en aquest àmbit de l’Estat i ha rebut nombrosos premis d’arreu. Nubes és una coproducció entre el Mercat de les Flors, l’Auditori de Tenerife i el prestigiós teatre londinenc Sadler’s Wells.