14 de maig

MARC VIVES SECCIÓ IRREGULAR – Barcelona Atracción

Comprar entrada

Compartir

Barcelona Atracción* és una invitació a participar en un viatge, en sentit literal. Una destinació que no serà desvetllat i un espai-temps compartit d’aproximadament tres hores, són l’eix de l’acció. La proposta ens col·loca en la posició del turista despistat activant una sèrie de qüestionaments pere abordar de forma col·lectiva. Les vacances com a acte alienat o el potencial de crear comunitat entorn a llocs i moments d’oci, abans i ara, furguen en el revers polític del festiu. L’excursió de turisme té com a inici i fi el Mercat dels Flors. No cal bona condició física però es recomana roba còmoda i el mínim d’equipatge per al trajecte.

L’artista Marc Vives viu i treballa entre Barcelona i Donostia; combina la seva pràctica amb la pedagogia, la direcció de graf.cat i la curadoría en NauEstruch. Ha codirigit projectes com YProductions, Hamaca, Per la Vena, Radiobucket. Després d’haver treballat una dècada en el duet Bestué/Vives, recentment ho ha fet en espais com NYAM NYAM (Barcelona), CA2M (Madrid), Artium (Vitòria), la Galeria Mite (Buenos Aires), Caixaforum (Barcelona), Tabakalera (Donostia) o THE WILSON EXERCISES en ROGALAND KUNSTSENTER (Noruega), REDCAT (Los Angeles) i ESPAI 13 – Fundació Miró (Barcelona).

Un projecte de Marc Vives amb la col·laboració de Agus Giralt, Nyamnyam, Joana Teixidor i Llorenç Bonet. Coproducció de Mercat dels Flors, Homesession i TRACTORA.

Gràcies a Quim Pujol, Lúa Coderch, Luz Broto, Anna Moreno, Usue Arrieta, Rosario, Olivier i Jerôme, a les recerques i treballs sense saber-ho d’Ivan Miró i Marc Dalmau, Albert Blasco, Lola Lasurt, Antonio Gagliano, Societat Doctor Alonso i unes altres, a Diego i Victoria editores de CDL, a Miriam del Mercat, a Autocars Julià, a Jorge, al suport de les famílies de sang i de carn, i a Ane.

*Barcelona Atracció, era el nom d’una revista que publicava la Societat de Atracció de Forasters de Barcelona intensament entre 1910 i 1936, encara que després del 1945 va tornar a editar-se.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

14 de maig

a les 15h i a les 18h

12€

Durada: 3h

Més informació

‘Road movie, infinita i real’ per Bàrbara Raubert al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x