del 8 al 10 de maig

BRUNO BELTRÃO Inoah

compra entrada

Compartir

Inoah, deu ballarins interpreten una captivadora composició coreogràfica que consisteix en ajuntar-se i després esclatar i dispersar-se per l’espai, barrejant amabilitat i amenaça. Més enllà del seu increïble virtuosisme, Inoah ens trasllada l’ambivalència de les relacions entre individus. L’obra de Bruno Beltrão ofereix algunes de les experiències més refrescants que s’han vist en l’àmbit de la coreografia durant els últims quinze anys. I es podria descriure com una subtil i fascinant deconstrucció de codis de hip-hop que l’artista enriqueix i qüestiona continuament.

De la mateixa manera que William Forsythe va revolucionar el ballet, Beltrão va revolucionar el Hip-hop, combinant estils i postures de dansa urbana amb els principis de la dansa contemporània. Part del seu vocabulari de moviments consisteix en canvis ràpids de dinàmica, salts, head spins i mortals, ràpides successions de cops de peu, i girs i torsions. Les seves intenses coreografies amb Grupo de Rua es caracteritzen per la força física i una comprensió analítica de la música i l’espai. L’energia palpitant de la companyia, la seva presència corporal i el seu virtuosisme fascinen els espectadors d’arreu del món.

Direcció Bruno Beltrão / Assistent direcció Gilson Nascimento / Amb Alci Junior, Bruno Duarte, Eduardo Hermanson, Douglas Felizardo, Guilherme Ferreira, João Chataignier, Leandro Rodrigues, Leonardo Ciriaco, Ronielson Araujo “Kapu”, Sid Yon / Il·luminació Renato Machado / Vestuari Marcelo Sommer / Music Felipe Storino
Producció Bruno Beltrão / Grupo de Rua (Niterói – BR) / Coproducció Kampnagel (Hamburg – Alemanya); Festival de Marseille; Wiener Festwochen (Viena); Mousonturm (Frankfurt); Tanzhaus NRW (Düsseldorf) / Amb el suport BEIRA

Dramatúrgies del Debat: ds 9 de maig

 

 

Fitxa completa

International Distribution
Something Great (DE)

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

del 8 al 10 de maig

21 (dg 18 h)

Sala MAC

22 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x