del 17 al 20 de juliol

Josep Mª Miró Nerium Park. GREC’14

compra entrada

Compartir

El muntatge guanyador del premi Quim Masó 2013 és un thriller social ambientat en una urbanització fantasma. El signa una de les veus més aplaudides de la nova dramatúrgia catalana.

El 2012 es va convertir en un dels grans triomfadors del Grec escrivint i dirigint un muntatge, El principi d’Arquimedes, que va estar entre els més ben acollits del festival. Ara, Josep Maria Miró torna al festival d’estiu de Barcelona amb una obra que, en qualitat de guanyadora del premi Quim Masó, ja va passar per l’última edició del Temporada Alta.

El Gerard i la Marta, dos joves de trenta-tants amb un futur brillant, s’instal·len a la casa que acaben de comprar en una nova urbanització als afores. Tot és perfecte… O no? I és que a mesura que avanci l’acció, estructurada en dotze escenes, una per cada mes de l’any, veurem com canvia el panorama quan els protagonistes comprovin que són els únics veïns, ja que no es venen pisos i s’han aturat les obres dels que hi havia a mig fer. La nova urbanització es degradarà al mateix ritme que les il·lusions dels protagonistes i ens adonarem que tots dos tenien postures ben diferents sobre el món on viuen. El retrat escènic d’una generació nascuda a l’ombra de l’especulació urbanística que és, també, una reflexió sobre la superficialitat de les relacions humanes.

Una producció del Grec 2014 Festival de Barcelona i Verins Escènics, amb la col·laboració del festival Temporada Alta.

Premi Quim Masó a projectes de producció teatral 2013.

Autoria i dirección Josep Maria Miró
Intèrprets Roger Casamajor, Alba Pujol

Fitxa completa

Escenografia Enric Planas
Vestuari Albert Pascual
Disseny d’il·luminació Enric Planas
Disseny de so Carles Cors
Disseny de vídeo David Rey
Producció Pol Vinyes, Maria Vera
Ajudant de dirección Xavier Pujolràs
Fotografia David Rey

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

del 17 al 20 de juliol

20 h

Sala PB

20 €

Durada: 75 minuts

Més informació

GREC 2014

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x