• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

LLUÍS DANÉS

Nàufrags

Del 8 al 10 de gener
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2015-2016

 • Tarifa

  18€

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  Dv 20h (ds i dg 18h)

 • Espai

Nàufrags és un espectacle de teatre visual en què titelles, objectes, veu i música comparteixen escenari. Un cant desesperat i poètic als naufragis quotidians, al risc de la fugida; un cant contra la mort segura de qui no es mou. Un retrat cru i esfereïdor de la solitud dels qui marxen, nàufrags del terror que el mar bressola damunt fràgils pasteres sense vela ni timó. El lament dels refugiats invisibles, a qui només veiem quan la mort els ha fet naufragar a les nostres platges.

Nàufrags és un crit, desesperat però ple d’esperança; un desig de convertir el nostre petit mar en un espai de fraternitat i pau.

Director de cinema, teatre, espectacles, realitzador i escenògraf, Lluís Danès es caracteritza per ser visualment contundent i poc convencional. Amb el seu treball ha aconseguit un gran reconeixement nacional i internacional. Ha realitzat projectes per a televisió, cinema, videoclips o teatre, com les peces de teatre Llits o Wasteland, la pel·lícula Llach. La revolta permanent, El Piromusical de la Mercè 2014, l’acte de clausura del Tricentenari El Somnni d’un gegant, entre molts d’altres projectes destacats.

Dramatúrgia, direcció, escenografia Lluís Danès / Manipulació titelles Dora Cantero, Anna Marín / Música original Xavi Lloses / Poemes Miriam Cano / Veu en off Dídac Rocher / Cantant Bikimel / Disseny il·luminació Joan Teixidó “Teixi” / Direcció musical Xavi Lloses / Interpretació musical Bikimel (veu i piano), Xavi Lloses (piano) Ajudantia de direcció i moviment Anna Marín / Plànols escenografia Carles Berga / Construcció escenografia Rafa Ceballos, Jero Bravo / Vestuari i atrezzo Laura Galofré / Construcció titelles Lluís Danés, Martí Doy / Direcció tècnica Joan Teixidó “Teixi” / Tècnic so Oriol Farran / Tècnic llums Joan Teixidó “Teixi” / Direcció de producció Lluís Danés, Sandra Danés / Disseny gràfic Francesc Fernández / Fotografies David Ruano / Coproducció Mercat de les Flors, Santa Mandra SLU / Amb la col·laboració Ajuntament d’Arenys de Mar

Dissabte 9 de gener, Mitja Hora Abans de la funció, Sessió d’introducció a l’espectacle