Del 19 al 22 d'octubre

SÒNIA GÓMEZ Natural 2

Compartir

L’ESPECTACLE

La prolífica creadora i performer Sònia Gómez presenta un nou projecte que defineix com a “una forma d’expressió que treballa amb elements del teatre, la música, la performance, la dansa, la creació visual i les arts plàstiques. És una performance per a tots els públics”.

L’espectacle està dividit en dues parts: NATURAL 2, en què Sònia Gómez es posa a la venda, i la sèrie de performances individuals EXPERIÈNCIES AMB UN DESCONEGUT, on l’espectador/consumidor pot comprar una performance personal i única creada específicament per aquest client.

LA FITXA ARTISTICA

Projecte Sònia Gómez
Selecció musical djd!
Audiovisuals Txalo Toloza
Col·laboradors Eduardo Miravalles, Ceferino Galán, James Holden, Joan Morey
Dramatúrgia Mose Hayward
Text Sònia Gómez, Ceferino Galán

Coproducció Mercat de les Flors, M.O.M. – El Vivero / Sònia Gómez, Beca Incubadora Olot’06, Casa Encendida i Centre Cívic Cotxeres Borrell

LA COMPANYIA

Formada a l’Institut del Teatre de Barcelona en Dansa Contemporània i Coreografia i a P.A.R.T.S (l’escola de Bèlgica de la coreògrafa Anne Teresa de Kersmeaker), Sònia Gómez ha treballat amb General Elèctrica, La Carnicería Teatro i La Fura dels Baus. Des de fa uns anys està desenvolupant una línia de creacions amb un segell molt personal. L’obra d’aquesta artista és una de les més singulars i productives de l’escena actual; l’originalitat de les seves propostes és indiscutible.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Del 19 al 22 d'octubre

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x