• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

THOMAS NOONE DANCE

Mur

Del 18 al 21 i del 25 al 28 de gener
ESPECTACLE PASSAT
  • Temporada

    2006-2007

L’ESPECTACLE

Thomas Noone Dance presenta la seva nova producció MUR, un espectacle concebut per a sis ballarins amb la col·laboració del compositor Pedro Navarrete, de l’arquitecte David Jiménez i l’ingenier Martín Ocampo.MUR és el punt de trobada de l’humà i allò construït, la música i l’arquitectura. L’austeritat és un dels aspectes que s’han buscat per aquesta peça que, igual que en l’escriptura de Beckett, crea un espai tangible i a l’hora emotiu. La imatge: “S’obre el teló. Veiem un mur bloquejant l’escenari. Volen traspassar el mur, destruir-lo. Què hi ha al darrera? Què passa si el traspassem? Què haurà canviat? Què farem quan desaparegui?”

FITXA ARTÍSTICA

Coreògraf Thomas Noone
Intèrprets Ballarins companyia
Música Original Pedro Navarrete
Disseny Escenografia David Jiménez i Martín Ocampo Mejía
Coproducció Mercat de les Flors
Residència saT! Sant Andreu Teatre
Cia. subvencionada per l’Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona; Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya i Ministerio de Cultura, INAEM

LA COMPANYIA

TND, que compta ja amb sis produccions, arriba al Mercat després de sis anys treballant a la ciutat comtal, on al 2005 ha entrat a formar part del saT! com a companyia resident. La companyia ha girat per Espanya, Europa i Mèxic; i amb la seva última producció, Crush, ha estat guardonada amb els premis del públic i a la producció dins de la Biennale de Dansa e Italia de Pésaro.