Del 12 al 15 d'abril

MOV-S 07

Compartir

El MOV-S és un espai per a l’intercanvi internacional de la dansa i les arts del moviment. Amb aquesta primera edició es vol fer un intent per rellançar la comunicació internacional de la dansa i les arts del moviment que es fan a l’Estat espanyol. El MOV-S busca construir ponts d’enllaç entre els artistes i les organitzacions artístiques de l’Estat i els seus homòlegs internacionals de manera que, a curt termini, es puguin establir unes vies de comunicació naturals amb l’exterior. El MOV-S proposa durant quatre dies un espai per a la presentació de nous treballs de creació realitzats a l’Estat espanyol, de projectes d’artistes i d’operadors culturals, i una reflexió sobre els temes que més afecten el desenvolupament normal del sector i de la cooperació cultural internacional. Tot això permetrà connectar el sector de la dansa i les arts del moviment de l’Estat espanyol amb els circuits internacionals de creació i distribució, contrastar les propostes artístiques que es fan a l’Estat espanyol amb la visió crítica dels operadors internacionals i donar a conèixer els nous creadors a nivell internacional.

COMPANYIES

Damián Muñoz / Virginia García: “Staff” Dijous 12 a les 18 h. Ertza: “Look” Dijous 12 a les 19:30 h. Marco Vargas y Chloé Brûlé: “Cuando uno quiere y el otro no”. Dijous 12 a les 21 h. Eva Bartomeu & Fernando Hurtado: “Un gramo de locura”. Dijous 12 a les 23:00 h. Loscorderos.sc: “Crónica de José Agarrotado”. Divendres 13 a les 17 h. Teresa Nieto: “Ni palante ni patrás”. Divendres 13 a les 18:30 h. Àngels Margarit / Cia. Mudances: “Solo por placer”. Divendres 13 a les 20 h. Producciones Imperdibles: “Requiem21 K 6262″. Divendres 13 i dissabte 14 a les 20 h. Raravis / Andrés Corchero – Rosa Muñoz: “…de terrissa”. Divendres 13 a les 21:30 h. Noname Radar / Rafa Linares & Teatro de los Manantiales: “Especulaciones”. Divendres 13 a les 23 h. Thomas Noone Dance: “Crush”. Dissabte 14 a les 18 h. Losdedae: “Ventisiete”. Dissabte 14 a les 18:30 h. Gelabert Azzopardi Companyia de Dansa: “Orion”. Dissabte 14 a les 21:30 h. Cia. Sònia Gómez: “Mi madre y yo”. Dissabte 14 a les 23 h. + informació a www.mov-s.org

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Del 12 al 15 d'abril

Més informació

http://www.mov-s.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x