Muestra Laboratorios LAB 1-2-3 dins del Hop Evolucions al Mercat de les Flors

diumenge 26 d'abril

HOPEVOLUCIONS Mostra Labs HopEvolucions (espectacle obert al públic)

Compartir

Presentació dels laboratoris de creació dirigits per artistes internacionals com Sebastien Ramirez, Storm i Jonathan Burrows amb la codirecció de Diego Garrido ( Iron Skulls), Lluc Fruitós (cia Brodas Bros) i David Vento ( Cia. Circle Of Trust). Del 20 al 24 de abril es realitzaren 3 laboratoris formats per 10 a 15 ballarins; mitjançant dinàmiques de moviment, de conceptes i imaginaris es treballarà el procés de creació d’una peça col·lectiva.

Laboratoris de creació dirigits per Sebastien Ramirez, Storm i Jonathan Burrows amb la codirecció de Iron Skulls, Lluc Fruitós (cia Brodas Bros) i David Vento ( Cia. Circle Of Trust).

 

© de la foto: Llorenç Conejo


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

diumenge 26 d'abril

20h

Sala MAC

8€

Durada: 1 h

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x