17 de maig

MOSTRA COREOGRÀFICA DE CLAQUÉ

Compartir

L’Associació Tot Pel Claqué presenta la Mostra Coreogràfica de Claqué, que enguany arriba a la seva cinquena edició. Amb aquesta activitat anual, l’Associació vol aplegar per un dia les companyies emergents de claqué del país amb la finalitat d’incentivar les seves creacions i oferir-los l’oportunitat de posar-les en escena.

L’espectacle, presentat per Carles Darder i Pau Camps, comptarà amb un total de 10 companyies i s’oferirà en dos passis a les 18 i a les 20.30 hores.

L’Associació Tot Pel Claqué, entitat organitzadora de l’acte, treballa des de  l’any 1999 per potenciar el claqué i acostar i familiaritzar aquest estil de ball al públic barceloní. La Mostra Coreogràfica és una de les activitats anuals de l’Associació, cita de referència tant per als ballarins professionals i amateurs com per a l’alumnat i els espectadors amants d’aquest estil de ball que va tenir un gran auge als anys 30, amb la presència en diversos musicals a Hollywood, i que ens ha deixat artistes tan prestigiosos com Fred Astaire, Gene Kelly, Bill Robinson o Jimmy Slide, entre d’altres.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

17 de maig

18h i 20:30h

Sala PB

5€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x