Del 8 a l'11 i del 15 al 18 de maig de 2008

IT DANSA Mosaic Mediterrani

Compartir

L’ESPECTACLE

D’aquells inicis, ara es recupera Jardí tancat de Nacho Duato que comptarà amb la música en directe de Maria del Mar Bonet. Aquesta coreografia, estrenada el 1998 a l’antic Teatre Adrià Gual, va ser ballada per Duato i Catherine Allard. El coreògraf va partir de cants populars mallorquins de treball a la terra per crear un dels espectacles més vibrants del repertori d’IT Dansa.

Si Jardí tancat forma part dels orígens d’aquest projecte, el present està representat per Naked Thoughts, la coreografia de Rafael Bonachela que es va presentar a l’última edició del Festival Grec. Bonachela, coreògraf català instal·lat a Londres amb un incipient prestigi a la resta del continent, ha creat aquesta peça expressament pels ballarins d’IT Dansa.

Dos coreògrafs emergents simbolitzen el futur: Gustavo Ramírez i Nora Sitges-Sardà. Ell, ballarí format a l’Institut del Teatre, ha ballat pel Nederlands Dans Theater i el Hubbard Street Dance Chicago; ella forma part de la primera promoció d’IT Dansa i ha continuat la seva formació i experiència professional a Europa, treballant amb coreògrafs com Forsythe, Galili, McGregor o Preljocaj.

FITXA ARTÍSTICA

IT DANSA
Direcció artística Catherine Allard
Ballarins Anna Altés, Shani Badihi, Eulàlia Bergadà, Dan-Erik Dahlin, Ares d’Angelo, Laia García, Albert Garrell, Jori Kerremans, Hyung-Bo Kim, Yuval Lev, Michele Mastroianni, Estela Merlos, Gemma Miró, Jesús Sanz
Suplents Elena Montes, Sergio Moya, Núria Navarra, Eduard Turull
Repetidors Mathilde van de Meerendonk, Guillermina Coll
Mestre de clàssic Rodolfo Castellanos
Professors convidats Jeanne Solan, Keith Morino, Carmen Rozestraten
Professor d’interpretació Jordi Fàbrega
Il·luminació, so, maquinista i regidoria Degira Tècnics, S.L
Vestuari Maribel Selma
Pianista Carlos Silva
Fotografia Ros Ribas
Amb la col·laboració Damaret

IT DANSA AMB LA COL·LABORACIÓ DE Maria DEL MAR BONET
Jardí Tancat
Coreografia Nacho Duato
Escenografia i vestuari Nacho Duato
Il·luminació Nicolas Fischtel
Assistent del coreògraf Catherine Allard
Música Maria del Mar Bonet , Javier Mas, arxillaüt, bandúrria, guitarra dotze cordes; Antonio Sánchez, percussions; Jordi Gaspar, contrabaix;Jesús, guitarra
Disseny so i sonorització Joan Fornes
Disseny llums i il·luminació Roger Puiggener

Naked Thoughts
Coreografia Rafael Bonachela
Assistent coreografia Amy Hollingsworth
Música Ramon Balagué
Poemes Ainize Txopitea
Il·luminació Paco Azorín
Vestuari Spastor

Completen el repertori les coreografies en creació de Gustavo Ramírez i Nora Sitges-Sardà. Repartiments en curs

LA COMPANYIA

IT Dansa, que enguany farà deu anys, ha aconseguit un important reconeixement, a l’hora que la majoria de ballarins i ballarines, una vegada finalitzat el seu període de formació, s’han incorporat a destacades companyies europees de dansa.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

Del 8 a l'11 i del 15 al 18 de maig de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x