CLOUD GATE DANCE THEATRE OF TAIWAN Moon Water

Compartir

L’ESPECTACLE

«L’energia flueix com l’aigua, mentre l’esperit brilla com la lluna». Aquesta frase, que descriu l’estat ideal que miren d’assolir els qui practiquen el tai-txi tao yin, serveix també per explicar el títol deMoon Water, un espectacle que té com a base la dansa moderna i els moviments propis d’aquest art marcial xinès. La combinació de totes dues disciplines dóna com a resultat un llenguatge coreogràfic únic amb un fort component espiritual. La música de Bach i l’aigua i els miralls en contrast amb un escenari absolutament negre són els elements sobre els quals gira la impactant aposta estètica del muntatge.

LA FITXA ARTISTICA

Coreografies Lin Hwai-min
Ballarins Chou Chang-ning, Lee Ching-chun, Chiu I-wen, Chou Wei-ping, Huang Pei-hua, Lin Ya-wen, Sung Chao-chiun, Tsai Ming-yuan, Wang Chih-hao, Wen Ching-ching, Yang I-chun, Lin Chia-liang, Liu Hui-ling, Shen Yi-wen, Su I-ping, Wong Jyh-shyong, Wong Lap-cheong, Yu Chien-hung, Chen Chun-li, Ko Wan-chun, Kuo Nai-yu, Lin Hsin-fang, Wu Pei-shan (aprenent)
Seleccions de les Sis suites per a violoncel sol, de J. S. Bach, interpretades per Mischa Maisky
Música Lin Ching-ju
Escenografia Austin Wang
Disseny de llums Chang Tsan-tao
Producció executiva a Espanya i representació Ysarca Art Promotions- Pilar Yzaguirre

Aquesta gira és possible gràcies a una subvenció de la Junta d’Afers Culturals de Taiwan (www.cca.gov.tw).
© Performed by Cloud Gate Dance Theater of Taiwan. Photo by Liu Chen-Hsiang

LA COMPANYIA

Creat el 1973, el Cloud Gate Dance Theatre of Taiwan és la primera companyia de dansa contemporània fundada en una comunitat de parla xinesa. L’entrenament dels seus components inclou el ballet, la dansa moderna, el tai-txi tao yin, la meditació, les arts marcials xineses, la cal·ligrafia xinesa i els moviments de l’òpera de Beijing. Aquesta és la primera actuació de la companyia al nostre país.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Més informació

http://www.cca.gov.tw

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x