21 i 22 d'abril

MIGUEL GIGOSOS Möbius

compra entrada

Compartir

Espectacle recomanat a partir de 6 anys

Möbius és un solo de malabars on el protagonista s’endinsa en el seu laberint imaginari que juga entre el perfeccionisme i l’obsessió, que passa de la impotència a l’alegria i que planteja un aprenentatge quan les coses no succeeixen tal com estaven previstes… Desenes de pilotes, nusos corporals, contorsions i sorpreses. Un ésser humà que es retorça en tots els sentits de la paraula i proposa nous codis a la seva disciplina, on sembla que tot és possible!

Format a França a l’Escola de Circ de Lió, el Lido de Touluse i amb Iris, gran savi del malabar, el val·lisoletà Miguel Gigosos es caracteritza per un malabar molt físic, explosiu i amb idees recargolades. El seu treball s’ha presentat ja a dotze països. Recentment ha creat la companyia Iknoto amb el seu company d’aventures Rodrigo Gil.

Creació Miguel Gigosos Ronda i Iris / Interpretació Miguel Gigosos Ronda / Creació musical Frederika Alesina / Direcció tècnica Vincent Guillet
Coproducció
Archaos -Pôle National Des Arts Du Cirque Méditerranée, La Maison des Jongalges – Scène conventionée La Courneuve, La Cascade – Pôle national des arts du cirque Auvergne – Rhône- Alpes, Mala Performerska Scena – Festival Novog Cirkusa – Zagreb – Croatia, Shamspectacles – Pôle Cirque et Arts de la Rue / Residències La Grainerie – Fabrique des arts du cirque et de l’itinérance, La Central del Circ, CIAM – centre d’intiatives artistique du Mirail, Cité du Cirque Marcel Marceau, Bastid’Art, Nocte – Graus, Casa de las Artes – Ayuntamiento de Laguna de Duero, Central del Circ – Barcelona, LAVA – Laboratorio de las artes de Valladolid, Kulturni centar Travno – Zagreb, Escuela de Circo de Valladolid / Amb el suport Le Lido – Centre des Arts du Cirque de Toulous
Espectacle estrenat el febrer de 2017 a la Biennale Internationale des Arts du Cirque de Marsella

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

21 i 22 d'abril

19h

Sala OM

12€ adults (nens fins 14 anys 8€)

Durada: 45 minuts

Més informació

web de l’artista

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x