26, 27 i 28 de febrer

BAAL MiraMiró (funcions escolars)

Inscripcions (a partir del 03/09)

Compartir

Un espectacle de dansa i animació de vídeo per als més petits, nascut de l’univers de Joan Miró. Una selecció de la seva obra gràfica emmarca la peça. Els colors vius, les formes geomètriques i l’aparent capacitat d’adaptació de les “figures i personatges” estimulen la fantasia, suggerint que tot és possible. Com per art de màgia les pintures adquireixen vida, transportant-nos a un cosmo-univers imaginari: una aventura plena de descobriments i  sorpreses. MiraMiró vol fomentar la fantasia i la curiositat dels més petits, tractant valors com ara l’amistat i l’acceptació de la diferència.

La companyia Baal, que va ser fundada l’any 2013 per la ballarina, performer i creadora Catalina Carrasco i el científic, tecnòleg i performer Gaspar Morey, fa servir un llenguatge que fuig dels convencionalismes. La seva primera creació, Travelling to Nowhere, va guanyar el VI certamen CENIT com a millor espectacle de recerca teatral i ha fet gires per Espanya, Alemanya, França, Grècia, Mèxic i Corea. En aquesta peça compten amb l’animació de vídeo a càrrec d’Adri Bonsai, que el 2018 va rebre un premi Goya pel millor curt d’animació.

Direcció artística Catalina Carrasco / Assistència dramatúrgia Pau Bachero / Direcció tècnica Gaspar Morey / Il·luminació Manu Martínez / Creació i interpretació Astrid Schwegler, Catalina Carrasco, Gaspar Morey / Banda sonora Kiko Barrenengoa / Animació de vídeo Adri Bonsai / Vestuari Mulberry Spiral / Disseny titella Leo Alburquerque / Assistència Veu Aina Compte
Coproducció Teatre Principal de Palma i Baal / Amb la col·laboració Successió Miró

La companyia ofereix, en finalitzar la funció, dos tallers pràctics de cos per a dos grups classe (es requereix inscripció prèvia). Prenent com a punt de partida l’obra de Joan Miró, en aquests tallers es jugarà a donar vida als colors, a ballar-los i a descobrir tot un món de formes. Com es mou el roig? Quina veu té el groc?

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x