13 i 14 de febrer

ÍKER GÓMEZ BACSTEIX: Mi Mullholand Drive

Compartir

L’ESPECTACLE

Un dels sentiments més purs que defineixen l’ésser humà és l’amor. La soledat que provoca la pèrdua o carència de l’amor que ens arriba d’una altra persona pot servir-nos, malgrat això, per desenvolupar el nostre jo més pur. Pot servir-nos per desenvolupar l’amor a nosaltres mateixos.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia Iker Gómez
Equip artístic en repartiment

LA COMPANYIA

Coreògraf i ballarí resident d’AREAtangent, Iker Gómez treballa com afreelance de manera regular a Suïssa i Barcelona. Com a coreògraf crea el 2004 la DVDA-DigitalVideoDanceArt i du a terme els projectes de vídeodansa: Logic CaoticEstás en miEmptyAbsurdoterapia i 100m2, aquest darrer per a la companyia Marcel Leemann Physical Dance Theater. Ha treballat amb les companyies IT Dansa (Barcelona), Regensburg Tanztheater (Alemanya), Staddtheater of Bern (Teatre Nacional de Suïssa) i Gelabert-Azzopardi (Barcelona).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

13 i 14 de febrer

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x