Del 16 al 19 de setembre de 2010

SÒNIA GÓMEZ Mi madre y yo

Compartir

L’ESPECTACLE

Mi madre y yo és una peça de l’artista i performer Sònia Gómez que interpreta amb la seva mare, Rosa Vicente, i que va crear l’any 2004. L’experiment de la Sònia de compartir escenari amb la mare, que no tenia cap experiència artística, va sorgir de la intuïció de la creadora d’explicar passatges de la seva vida i de la relació entre elles, d’allò que les unia i les separava. Com diu Sònia, una reflexió pública sobre els canvis generacionals en les relacions paterno-filials. Les diferències i coincidències entre dues generacions interactuen per donar forma a aquesta proposta en què inclou retalls de la seva pròpia vida.

L’espectacle ha estat de gira durant 6 anys per nombrosos escenaris d’arreu del món i la finalitza al Mercat.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets Rosa Vicente, Sònia Gómez Vicente 
Música Beach Boys, Tina Turner, Janette, Mysterymen, Kraftwerk plastikmen 
Textos Sònia Gómez 
Vídeo Txalo Toloza, Paula Vazques 
Producció M.O.M/El Vivero
Amb el suport INAEM-Ministerio de Cultura
Amb la col·laboració Dansalona

LA COMPANYIA

Sònia Gómez es va formar a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’escola P.A.R.T.S. de Brussel·les. Ha treballat amb companyies com General Elèctrica, La Carnicería Teatro i La Fura dels Baus i ha col·laborat amb nombrosos artistes. Amb el seu estil personal ha creat peces com Experiències amb un desconegut, va ser coproduïda pel veure al Mercat fa dues temporades.

Amb la col·laboració de:
Dansalona

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

Del 16 al 19 de setembre de 2010

Tarifa E. De 5 a 10€

Més informació

http://www.soniagomez.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x