15 i 16 de gener

JANET NOVÁS I MERCEDES PEÓN Mercedes máis eu

Compra la teva entrada

Compartir

La col·laboració de dues potents creadores i artistes gallegues, la ballarina i coreògrafa Janet Novás i la compositora i intèrpret musical Mercedes Peón, ha donat lloc a un viatge emocional carregat de bellesa i creativitat. Juntes exploren les relacions que s’estableixen entre la “seva dansa i la seva música”. Recorren a instruments, records, cançons i balls, alguns d’ells amb una forta càrrega socio-política present en tots els materials, d’altres biogràfics i fins i tot d’altres quàntics. La peça, en femení, és un híbrid dancístic musical ple d’imatges evocadores i seccionada per quadres, la qual cosa permet els més diversos espais de representació, des de contextos escènics fins a instal·latius o museístics.

Janet Novás és una ballarina, performer i coreògrafa de dansa contemporània gallega que construeix la seva obra des de l’experiència i el diàleg amb el seu propi cos. Les seves creacions s’han presentat a prestigiosos festivals nacionals i internacionals.

Mercedes Peón està considerada una de les dones més carismàtiques del circuit de la world music actual, amb un gran reconeixement internacional. El seu ampli repertori, l’embruix i l’energia de cada una de les seves actuacions fan de Peón una aposta segura per la continuïtat de l’escena etno-contemporània a Europa.

Direcció Janet Novás / Creació i interpretació Mercedes Peón i Janet Novás / Dramatúrgia Ricardo Santana / Acompanyament artístic Pablo Esbert / Composició musical, concepte i lletres Mercedes Peón / Disseny il·luminació Cristina Bolívar / So Ezequiel Orol / Vestuari Juanita Rodríguez / Producció Adriana Reyes / Agraïments Jorge Rúa, Virginia Rota, Eduardo Bonito,Celso Giménez, Beatriz Calatrava, Lipi Hernández, Laura Kumin
Coproducció Comunidad de Madrid / Amb el suport Centro Danza Canal, Graner fàbrica de creació, Sede Losdeda / Companyia resident a Alcalá de Henares

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

15 i 16 de gener

Dissabte a les 20 h, diumenge a les 18 h

Sala MAC

18 €

Durada: 70 minuts

Més informació

ARTICLE BLOG – ‘La tierra, en femenino’, per Xavier Manubens

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x