Del 13 al 16 de desembre 2012

BARÓ D’EVEL CIRK CIE. Mazùt

Compra entrada

Compartir

Logo Companyia Associada

BARÓ D’EVEL CIRK CIE. és una companyia associada al Mercat de les Flors

Espectacle recomanat a partir de 10 anys 

L’ESPECTACLE

La companyia Baró d’Evel torna al Mercat per presentar el seu nou espectacle Mazùt, treballat en residència al Mercat i al centre de creació L’animal a l’esquena i que s’estrenà el juliol al festival Montpellier Danse. Blai Mateu i Camille Decourtye proposen tornar a l’essència natural de l’ésser humà i ho fan partint de l’animalitat i l’instint, conceptes en què la companyia s’ha submergit desgranant una poètica intimista, un dels seus trets d’identitat. Els sons de la natura i del propi cos creen universos sonors naturals, com unes gotes de pluja, a més a més de composicions musicals. La companyia ha buscat la singularitat del projecte, la transformació i el canvi, i en aquesta peça ha variat de format, passant de l’envelat a la sala. Precisament Mazùt vol dir, en grec i en rus, canvi. Aquesta creació s’emmarca en una dinàmica pluridisciplinària i transfronterera en col·laboració amb artistes francesos, com Bonnefrite, i catalans, com la companyia Maria Muñoz – Pep Ramis / Mal Pelo, enfortint la seva identitat francocatalana.

LA COMPANYIA

Baró d’Evel Cirk Cie, creada el 2001 per Camille Decourtye i Blaï Mateu Trias, va actuar al Mercat amb el seu deliciós espectacle La Sort du Dédans, una coproducció del propi Mercat, obtenint un gran reconeixement de la crítica i el públic i guardonat amb el Premi Nacional de Circ de Catalunya. Han representat els seus sis espectacles a nombrosos països, amb més de 550 funcions. Amb Mazùt gaudirem d’una de les companyies més singulars del circ europeu on l’acrobàcia i l’intimisme es fusionen de la forma més natural.

Baró d’Evel és una de les companyies associades al Mercat de les Flors.

FITXA ARTÍSTICA

Autors i intèrprets Camille Decourtye, Blaï Mateu Trias
Col·laboradors Benoît Bonnemaison-Fitte, Maria Muñoz, Pep Ramis (Mal Pelo)
Il·luminació Adèle Grépinet
So Fanny Thollot
Vestuari Céline Sathal
Consell rítmica i musica Marc Miralta
Enginyer de gotes Thomas Pachoud
Regidoria Marc Boudier
Constructor i maquinista Laurent Jacquin
Producció i difusió Marie Bataillon, Marie Dubois

Coproducció del Mercat de les Flors amb Pronomade(s) a Haute-Garonne, Centre nacional de les arts del carrer; El Canal –Centre d’arts escèniques de Salt-Girona; La Verrerie d’Alès, centre nacional d’arts circenses Languedoc-Roussillon i el Festival Montpellier-Danse 2012; el Festival La Strada a Graz, Àustria
Producció
Baró d’Evel Cirk Cie.
Amb el suport
L’animal a l’esquena a Celrà, L’escena nacional de Petit-Quevilly / Mont-Saint-Aignan
Amb la col·laboració
Ministeri de Cultura i Comunicació / Drac Midi-Pyrénées, del Consell Regional Midi-Pyrénées i del Consell General de Haute-Garonne

Estrenat a Temporada Alta 2012
Creació per al Festival Montpellier Danse, 3 de juliol de 2012

Companyia associada al Mercat de les Flors
Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Del 13 al 16 de desembre 2012

20:30h (dg 18h)

Sala MAC

Preu 18,5 – 22 €. Tarifa B

Durada: 60 minuts

Més informació

Web de la companyia
Blog de la companyia

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x