Del 28 de setembre a l'1 d'octubre

COMPANYIA MAGUY MARIN May B + Umwelt

Compartir

L’ESPECTACLE

Commemorant el centenari del naixement de Samuel Beckett, el Mercat presenta l’obra MAY B, de la companyia Maguy Marin, basada en escrits de l’autor anglès i, segons la crítica especialitzada, una obra mestra de la dansa contemporània creada l’any 1981. Aquesta peça, essencialment teatral, planteja una curosa investigació del moviment, desxifrant la gestualitat més oculta i íntima, a partir d’uns personatges que cerquen l’equilibri entre la dramatúrgia dels diàlegs i el llenguatge coreogràfic. Per a la coreògrafa, “la qüestió era menys la de desenvolupar les paraules i els diàlegs que explotar la forma del moviment“. MAY B es podrà veure del 28 al 30 de setembre. UMWELT, que es representarà un únic dia al Mercat (l’1 d’octubre) per la complexitat de l’obra, ha obtingut el Prix Special del Sindicat de Critiques de França. Aquesta peça compta amb nou intèprets, homes i dones de diferents edats i morfologies que apareixen i desapareixen entre una escenografia de miralls flexibles. Amb una música minimalista, a reapareix la destresa teatral de Marin, que combina escenes quotidianes amb d’altres surrealistes. Aquesta obra es podrà veure per primer cop a Espanya.

FITXA ARTISTICA

MAY B Coreografia Maguy Marin Música original Franz Schubert, Gilles de Binche,Gavin Bryars Interpretació 10 ballarins, repartiment en curs Coproducció Companyia Maguy Marin, Maison des Arts et de la Culture de Créteil

UMWELT Concepció Maguy Marin en col·laboració amb Ulises Alvarez, Annabelle Bonnéry, Teresa Cunha, Renaud Golo, Denis Mariotte – Vincent Weber, Cathy Polo, François Renard, Ennio Sammarco, Jeanne Vallauri Música original Denis Mariotte Coproducció Théâtre de la Ville (París), Maison de la danse (Lyon), Toboggan (Décines) i el Centre Coreogràfic Nacional de Rillieux la Pape

LA COMPANYIA

Maguy Marin és una de les coreògrafes franceses amb una trajectòria més rellevant, amb més de 40 obres. La seva companyia, creada l’any 1978, es va constituir com a Centre Coreogràfic de Créteil el 1990. L’any 1998 es va traslladar amb el seu grup, transformant-se en l’actual Centre Coreogràfic Nacional de Rillieux-la-Pape.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Del 28 de setembre a l'1 d'octubre

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x